امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:: نقد و بررسی Dell Inspiron 5110-E

#1
هیچ چیز بهتر از این نیست که لپ تاپی ارزان قیمت داشته باشیم که در ضمن بسیار شکیل، زیبا و استایلیش به نظر برسد. Dell Inspiron N5110 از همان لپ تاپ‌های ارزان قیمت و با امکانات خوب است که همانند سری پیشین خود یعنی N5010 می‌رود که بازار لپ تاپ‌های هم رده‌ی خود را تحت تاثیر قرار دهد. این لپ تاپ هم در کانفیگ های متنوعی ساخته شده است. بنابراین می‌توانید انتظار داشته باشید که آن را با پردازنده های دو هسته ای جدید اینتل یعنی Corei3 و Corei5 که قابلیت ساختن دو هسته‌ی مجازی دیگر از طریق Hyper threading و تبدیل شدن به پردازنده های چهار هسته ای را دارند بیابید. در ضمن یک کانفیگ دیگر هم از آن با پردازنده‌ی بسیار قدرتمند و حرفه ای Corei7 وجود دارد که در حقیقت پردازنده ای 4 هسته ای می‌باشد که با Hyper threading توانایی تبدیل شدن به پردازنده‌ی 8 هسته ای را دارد. چنین تعدد هسته‌ها به خصوص برای انجام اعمال چند وظیفه ای یا Multi tasking مثل اجرای چند برنامه به صورت همزمان بسیار مفید می‌باشند. در ضمن پردازنده های Corei5 و Corei7 توانایی تغییر و تنظیم توان و سرعت ساعتی خود از مینیمم تا ماکزیمم را دارند.

حافظه‌ی RAM هم از 4GB تا 6GB متغیر است که واقعا فوق‌العاده و فراتر از حد نیاز است. بسیاری از آن‌ها نیز با کارت گرافیکی مستقل ارایه می‌شوند و با ظرفیت بسیار بالایی که دارند؛ N5110 را تبدیل به یک ماشین بازی‌های رایانه ای و کارهای سنگین گرافیکی هم می‌کنند! معمولا ظرفیت هارددیسک بالا و خیلی خوبی را هم ارایه می‌کنند تا بتوانید اطلاعات زیادی را ذخیره کنید. ظرفیت هارددیسک این نوت بوک در 320 گیگابایت، 500 گیگابایت و 640 گیگابایت موجود است.

با وجود چنین امکانات سخت افزاری بسیار زیاد و عالی البته با بدنه ای ساخته شده از پلاستیک مواجه هستیم که همچنان کاملا استایلیش به نظر می‌رسد. به خصوص پیرامون صفحه کلید که به رنگ کروم ساخته شده و اگر دقت نکنید ممکن است اصلا متوجه پلاستیکی بودن آن نشوید. در کل طراحی بدنه بسیار نزدیک و شبیه به مدل N5010 می‌باشد و اتفاقا یک سری از ایراداتی که به مدل پیشین وارد بود در این یکی برطرف شده است. نمایشگر همچنان کاملا براق است و به راحتی نور محیط را بازتاب می‌کند. این مسئله در زیر نور آفتاب می‌تواند کمی مشکل ساز باشد. هرچند که نمایشگرهای براق اصولا کمی با کیفیت‌تر از نمایشگرهای مات هستند. کیفیت دید از زاویه‌ی عمودی هم به خوبی کیفیت دید از زاویه‌ی افقی نیست و رنگ‌ها خیلی زود تغییر وضعیت می‌دهند. درب نمایشگر هم به صورت قاب می‌تواند از جای در بیاید تا در صورت دلخواه طرح جدید و مورد سلیقه ای را جایگزین آن بکنید. این امکان خیلی عالی است. جدا از اینکه می‌توانید بنا بر روحیات و علاقه‌مندی‌های خود رنگ و طرح را عوض کنید، از آن جایی که درب از جنس پلاستیک ساخته شده امکان خش برداشتن آن وجود دارد و بنابراین در صورت خش دار شدن یک قاب می‌توانید آن را با قاب دیگر تعویض نمایید. در مدلی که ما تست کردیم قاب خیلی راحت از سر جای خود در می‌آمد و ترسیدیم که اگر لپ تاپ را از قاب آن بگیریم ممکن است جدا شود و کل دستگاه به زمین بخورد!

در کل طراحی و کیفیت ساخت N5110 خوب است. از نظر وزنی بالانس و توازن خوبی دارد و با وزن 2.6 کیلوگرم چندان سنگین به نظر نمی‌رسد. هرچند نمی‌توان از آن کیفیتی را انتظار داشت که برای مثال در مدل‌های گران قیمت‌تر XPS 15 می‌بینیم. به خصوص اینکه قسمت استراحت مچ تحت فشار صدای کلیک می‌دهد، قسمت سمت چپ صفحه کلید هم در هنگام تایپ کمی دچار Bounce یا جهش می‌شود و سر صدای آن بیشتر از بقیه‌ی نقاط است. در کل وضعیت خود کلیدها خیلی خوب است و در هنگام تایپ دراز مدت شما را اذیت نمی‌کنند. صفحه کلید جایی بوده که کمپانی می‌خواسته نسبت به N5010 تغییراتی را ایجاد کرده باشد. کلیدها این بار جزیره ای و با فاصله از یکدیگر ساخته شده‌اند تا تایپ کردن با آن‌ها آسان‌تر باشد. البته نه جزیره ای با آن کیفیتی که بر روی لپ تاپی چون Sony Vaio F شاهد هستیم. در ضمن ما از این می‌ترسیدیم که نکند کلیدها بدین منظور کوچک‌تر شده باشند. ولی این طور نیست و سطح موثر بالایی کلیدها در N5110 و N5010 یک اندازه است. تاچ پد همچنان بزرگ و خوب است. تاچ پد از همان جنسی می‌باشد که قسمت استراحت مچ از آن ساخته شده و شبیه به فلز برس شده می‌باشد ولی در حقیقت پلاستیکی است. ابعاد این تاچ پد غول پیکر 102X56 میلی متر است. در هنگام استفاده‌ی دراز مدت از لپ تاپ و به خصوص استفاده از برنامه های سنگین‌تر؛ زیر آن کمی گرم می‌شود.

مدت شارژدهی باتری با کانفیگ های مختلف آن متفاوت است ولی در مدلی که ما تست کردیم و مجهز به پردازنده‌ی Corei3 بود، با باتری 48 وات 6 سلولی و WiFi روشن، روشنایی ماکزیمم نمایشگر و استفاده از آن در کارهای نسبتا سنگین باتری حدود 3 ساعت و 33 دقیقه شارژدهی داشت. این مدت زمان شارژدهی برای لپ تاپی 15.6 اینچی با این قیمت بسیار خوب است. در کل باید گفت که Dell Inspiron N5110 همانند مدل پیشین خود یعنی N5010 لپ تاپی ارزان قیمت با ویژگی‌های بسیار خوب است. هرچند که کیفیت ساخت بدنه به پای لپ تاپ‌های با بدنه‌ی آلومینیومی نمی‌رسد و نمایشگر هم کیفیت خیلی عالی ندارد. ولی در ضمن در کنار امکانات سخت افزاری بسیار خوب، قاب درب نمایشگر هم قابل تعویض است. N5110 مناسب هر نوع کاربری می‌باشد.

:: نقد و بررسی Dell Inspiron 5110-E 1
طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های دل
تجهیزات داخلی قدرتمند به همراه ساخت با کیفیت و محکم و قیمت مناسب
صفحه نمایش عریض و با کیفیت LED
کارآیی در محیط‌ها و شرایط مختلف
بهره‌گیری از پورت‌های متنوع و مفید
صفحه کلید بزرگ به همراه سری کلیدهای عددی در سمت راست
سیستم تهویه‌ی قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه
صدای بلند و نسبتا خوب اسپیکرهای استریو
شارژدهی مناسب باتری
پد لمسی بزرگ و راحت
:: نقد و بررسی Dell Inspiron 5110-E 1
  Heart B0z0rG Heart
 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بررسی لپ تاب های روز دنیا (Dell)
  نقد و بررسی 10 لپ‌تاپ اولتراپرتابل برتر
  چهار سری از لپ تاپ Dell Inspiron 11 3000 رونمایی شد
  بررسی Lenovo W540: خشن، قدرتمند و خستگی ناپذیر
  بررسی لپ تاپ Asus X451CA : زیبای خوش قیمت !
  بررسی اولترابوک GIGABYTE U35F: جذاب و همه فن حریف!
  بررسی لپ تاپ DELL Inspiron 15R: پر مدعای قدیمی!
  بررسی لپ تاپ GIGABYTE P25W: پادشاه بازیها!
  Chromebook های ضد ضربه جدید DELL برای نجات گوگل!
  Dell Inspiron 3521

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان