امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سـلـآمـتـ عــروق بـا رعایت تعادل مصرف امگـآ3×!!×!

#1
يک متخصص تغذيه گفت: اسيدهاي چرب امگا - 3 التهاب را کاهش داده و به پيشگيري از بيماري‌هاي التهابي مانند بيماري قلبي و آرتريت کمک مي‌کند.


دکتر حميدرضا فرشچي گفت: اسيدهاي چرب امگا 3 براي حفظ سلامت بدن سودمند است.


وي گفت: آلفا لينولنيک اسيد در غذاهاي با منشا گياهي يافت مي‌شوند که غني آن بذرکتان است ولي در روغن کانولا، لوبياي سويا و روغن لوبياي سويا، بذرهاي کدو تنبل و روغن بذر کدو تنبل و گردو نيز موجود است. نوع ديگر امگا-3 با نام (دوکوساهگزانوييک اسيد) يا DHA، در غذاهاي دريايي، جلبک، ماهي آب سرد (مانند سالمون و ساردين و برخي از انواع ماهي تن ) يافت مي شود.


دکتر فرشچي با بيان اينکه اسيدهاي چرب امگا - 3 از جمله اسيدهاي چرب ضروري هستند که براي سلامت بدن مورد نياز است، گفت: از آنجا که بدن نمي تواند آنها را به تنهايي بسازد، مي بايست از طريق رژيم غذايي دريافت شوند.


اين متخصص تغذيه در خصوص مزاياي امگا- 3 براي بدن گفت: تحقيقات گسترده نشان داده‌اند که اسيدهاي چرب امگا- 3 التهاب را کاهش مي‌دهند و به پيشگيري از بيماري‌هاي التهابي مانند بيماري قلبي و آرتريت کمک مي‌کند. امگا - 3 علاوه بر محافظت در برابر التهاب ها، همچنين براي مغز ضروري است و عملکرد رفتاري و ذهني را تحت تاثير قرار مي دهد و به ويژه براي رشد مغز جنين لازم است.


وي در ادامه افزود: بهبود سلامت عروق با کاهش تشکيل پلاک چربي و لخته خون در عروقي که به مغز منتهي مي شوند و همچنين با کاهش ميزان تري گليسريد خون و افزايش کلسترول مفيد (HDL) و کمک به بهبود و سلامت مفاصل و کاهش خطر شکنندگي استخوان ها و همچنين کاهش سختي مفاصل (آرتريت) همراه است.


دکتر فرشچي يادآور شد: بهبود عملکرد مغزي با کمک به پوشش سلول هاي عصبي و ارتباط بهتر سلول هاي مغزي با يکديگر با تعادل در مصرف امگا - 3 امکان پذير است، در حالي که کمبود اين اسيدچرب ممکن است افسردگي، اختلالات دو قطبي، اسکيزوفرني، اختلالات غذايي و اختلال عدم تمرکز را ايجاد کند.


وي همچنين گفت: بهبود سلامت استخوان با اثر مثبت بر سطوح کلسيم بدن و کاهش فقر استخوان، حفظ سلامت پوست با کمک به علايم خفيف مرتبط با اختلالات پوستي نظير آکنه و پسوريازيس و بهبود سلامت گوارشي با کاهش التهابات گوارشي و کمک به تسکين علايم بيماري هاي روده اي مانند کرون و کوليت اولسراتيو با رعايت در تعادل مصرف امگا – 3 نمايان مي شود.


دکتر فرشچي در پايان يادآور شد: بايد در رژيم غذايي روزانه از تمام انواع امگا - 3 استفاده شود، دريافت دو قاشق غذا خوري بذر کتان آسياب شده ( و يا يک قاشق روغن بذر کتان) در روز، مصرف 2 تا 3 واحد از منابع ماهي هاي حاوي امگا – 3، در طي هفته در تامين امگا – 3 مورد نياز بدن بسيار سودمند است، البته ماهي هاي تازه نسبت به ماهي هاي منجمد حاوي امگا – 3 بيشتري هستند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان