امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میگوی سرخ شده با سیر و جعفری

#1
مواد لازم:

میگوی پوست کنده، پاک و شسته شده- به مقدار لازم به دلخواه خودتان
جعفری خرد شده تازه
سیر خرد شده- ۲ حبه
لیمو ترش- یک عدد
نمک و فلفل- به میزان دلخواه


طرز تهیه :

در یک ماهیتابه کاملا نچسب، میگوها را همراه با سیر و جعفری با حرارت ملایم سرخ کنید، تا جایی که میگوها صورتی رنگ و مغزپخت شوند و عطر و طعم جعفری و سیر خوب به خوردِ آنها برود. در حین سرخ شدن میگوها، نمک، فلفل و ادویه دلخواهتان را به میزان لازم به محتویات ماهیتابه اضافه کنید. حالا می‌توانید این وعده غذای دوکان دایتی لذیذ را با لیموی تازه نوش جان کنید.

در ضمن، حتی اگر قصد دارید به تنهایی این میگوی لذیذ را میل کنید، تزیین غذا را فراموش نکنید. تزیین کردن غذا محاسن زیادی دارد، از جمله اینکه:

با تزیین غذا به خوردن خوراکی‌هایی که برای بدن مفیدند، اما ذائقه شما آنها را نمی‌پسندد و دوستشان ندارید، ترغیب خواهید شد.

از خوردن وعده غذایی موردنظرتان لذت می‌برید، این جنبه روانی مثبت بر هضم غذا نیز بی تاثیر نخواهد بود. 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان