31-12-2012، 15:55
جالب بود ممنون
|
قشنگ ترین اصطلاحات عاشقانه(انگلیسی) |
|||||
31-12-2012، 15:55
جالب بود ممنون
31-12-2012، 15:57
can i see you my love?!
can i love you?! please love me my love! !!!
31-12-2012، 16:06
تقريبا نصفشون رو بلد بودم ولي بازم مرسي
31-12-2012، 16:54
i don,t love you!
i hate you! to good life!
31-12-2012، 17:05
thats good
09-01-2013، 13:06
i wish that you were mine
24-02-2013، 18:30
بهترین مترجم كسی است كه سكوت دیگران را معنی كند
01-03-2013، 13:56
I wish I was your lover كاش معشوق تو بودم
You know I got this feeling that I just can’t hide میدونی یك احساسی دارم كه نمی تونم پنهان كنم I try to tell you how I feel سعی می كنم كه بهت بگم احساسم چیه I try to tell you about I’m me سعی می كنم كه بهت بگم ولی من Words don’t come easily كلمات به آسانی نمی آیند When you get close I share them وقتی تو نزدیك می شی او نا رو تقسیم می كنم I watch you when you smile من تماشات می كنم وقتی تو لبخند می زنی I watch you when you cry من تماشات می كنم وقتی تو گریه می كنی And I still don’t understand و من هنوز نفهمیدم I can’t find the way to tell you راهی رو برای گفتن پیدا نكردم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم Don’t try to run away سعی نكن فرار كنی There’s many thing I wanna say خیلی چیزهاست كه باید بهت بگم No matter how it ends فرقی نمی كنه چطوری تموم بشه Just hold me when I tell you فقط به من گوش كن وقتی كه بهت می گم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم Oh I need is a miracle چیزی كه من می خوام یك معجزه است Oh baby all I need is you عزیزم همه ی چیزی كه من می خوام تویی All I need is a love you give همه ی چیزی كه می خوام یك عشقی است كه تو به من بدی Oh baby all I need is you عزیزم همه ی چیزی كه می خوام تویی Baby you عزیزم تو I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهان كنم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهان كنم Just wanna be your lover فقط می خوام كه معشوق تو باشم Just wanna be the one فقط می خوام تنها (یكی ) باشم Let me be the lover بذار معشوقت باشم Let me be the one بذار تنها ( یكی ) باشم
14-07-2013، 8:47
ممنون
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|