21-04-2013، 20:47
خوردن تخممرغ بیش از یک عدد در روز؛ نه تنها باعث افزایش کلسترول خون نمی شود؛ بلکه حتی میتواند برای قلب مناسب باشد.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب اظهار داشت: تخم مرغ به دلیل دارا بودن ۲۱۰ میلی گرم کلسترول در دهه های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است زیرا تصور می شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری های قلبی عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
پریسا ترابی افزود: خوردن تخم مرغ در گروه های جمعیتی مختلف دنیا ارتباطی با کلسترول خون ندارد و شواهد حاکی از این است که سرانه مصرف تخم مرغ در فرهنگ های مختلف، ارتباطی با میزان بروز بیماریهای قلبی نداشته و حتی در بروز بیماری های قلبی عروقی در افرادی که یک تخم مرغ در هفته و کسانی که یک تخم مرغ در روز می خورند ارتباطی مشاهده نشده است.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و کلیه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود.
ترابی خاطرنشان ساخت: تخم مرغ از ۸ ماهگی در کودکان قابل مصرف بوده و توصیه می شود تا یک سالگی ۱ زرده کامل و از ۲ سالگی به بالا یک تخم مرغ در روز در برنامه غذایی کودکان وارد شود.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب اظهار داشت: تخم مرغ به دلیل دارا بودن ۲۱۰ میلی گرم کلسترول در دهه های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است زیرا تصور می شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری های قلبی عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
پریسا ترابی افزود: خوردن تخم مرغ در گروه های جمعیتی مختلف دنیا ارتباطی با کلسترول خون ندارد و شواهد حاکی از این است که سرانه مصرف تخم مرغ در فرهنگ های مختلف، ارتباطی با میزان بروز بیماریهای قلبی نداشته و حتی در بروز بیماری های قلبی عروقی در افرادی که یک تخم مرغ در هفته و کسانی که یک تخم مرغ در روز می خورند ارتباطی مشاهده نشده است.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و کلیه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود.
ترابی خاطرنشان ساخت: تخم مرغ از ۸ ماهگی در کودکان قابل مصرف بوده و توصیه می شود تا یک سالگی ۱ زرده کامل و از ۲ سالگی به بالا یک تخم مرغ در روز در برنامه غذایی کودکان وارد شود.