30-10-2024، 23:09
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
all I want
all I want
|
اهنگی که امروز روش قفلی زدی.. |
|||||
30-10-2024، 23:09
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
all I want
05-11-2024، 9:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-11-2024، 18:40، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
میگیره جاتو…
رو تنم کبودی بوسه هاتو میگیره جاتو رو تنم کبودی بوسه هاتو میگیره جاتو… رو تنم کبودی بوسه هاتو میگیره جاتو رو تنم کبودی بوسه هاتو .ـ مثل اب و .ـ مثل ابر… شوخ مثل باد و مثل کوهی سخت امن مثل غار تو تنهای من نور مثل ماه یه پیرهن رو بدن کی میگیره جاتو… رو تنم کبودی بوسه هاتو سییر نمیشم از درد از سفر سختی خوبه با تو کی میگیره جاتو… رو تنم کبودی بوسه هاتو
06-11-2024، 18:39
امشب چه رویایی شدی خیلی تماشایی شدی…
چشم بد دور شه ازت جونم چه دلربایی شدی! خونه ی دل با تو گرمه هرچی دنیا بد کنه باهام…. نبینم دلت بگیره که فقط خوبیتو میخوام! از کدوم سیاره ای که همیشه چاره ای… واسه بد بیاریام کنارمی و حاضری… از کدوم منظومه ای همون احساس خوبه ای تو دلیل محکم قلبی که میکوبه ای! قلبی که میکوبه ای…. رگ خواب دلم تو دستته Musicfa دانلود آهنگ یوسف زمانی از کدوم سیاره ای اگه به هرچی میخوای میرسی خب حقته! تو دلت دریاست مگه داریم انقد خاص که دلم چشاتو خواست… من روانیتم هواییتم میدونی که خدافظی میکتم… با هرکی پشتت بد بگه یه عشق نابی مث خودم خاکی یه عشق پاکی یه عشق پاکی! از کدوم سیاره ای که همیشه چاره ای… واسه بد بیاریام کنارمی و حاضری… از کدوم منظومه ای همون احساس خوبه ای تو دلیل محکم قلبی که میکوبه ای قلبی که میکوبه ای!!
07-11-2024، 16:55
عجب رسمیه رسم زمونه
قصهی برگ و باد خزونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه کجاست اون کوچه چی شد اون خونه آدماش کجان خدا میدونه بوتهی یاس ِ باباجون هنوز گوشهی باغچه توی گلدونه عطرش پیچیده تا هفتا خونه خودش کجاهاست خدا میدونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه تسبیح و مهر بی بی جون هنوز گوشهی طاقچه توی ایوونه خودش کجاهاست خدا میدونه خودش کجاهاست خدا میدونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه پرسید زیر لب یکی با حسرت پرسید زیر لب یکی با حسرت از ماها بعدها چه یادگاری میخواد بمونه خدا میدونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه خاطره هاشون به جا می مونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا می مونه پرسید زیر لب یکی با حسرت از ماها بعدها چه یادگاری میخواد بمونه خدا میدونه میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون به جا میمونه متن آهنگ میرن آدما از رسول نجفیان کجاست اون کوچه چی شد اون خونه آدماش کجان خدا میدونه ندونستم مو قدرش در کنارم ولی ولی حالاکه رفته بیقرارم نخدیدم دمی بر روی ماهش چه سود اکنون به خاکش اشک بارون برس برس بر دادم ای پروردگارم ندید از من خوشی من هم پس از اون ندیدم خوشی در روزگارم برس برس بر دادم ای پروردگارم شدم تنها به غربتها فراموش خدا رحمی بکن بر حال زارم رحمی بکن بر حال زارم پشیمونم پشیمونم ولی هیهات دیر است دیر است حلالم کن که ما هم رهسپارم رحمی بکن بر حال زارم رحمی بکن بر حال زارم
19-11-2024، 12:48
همیشه دنبال راهو فرصته واسه طعمشم یه جایی راه و پل زده
اینا میشه گرگ سرجمع دوتان کرد خورد پرچم کنان گله گرگ حاجی همه جا رو گرفتن هیچ کدوم انگار بچگی نکردن پی گوسفندن هرروز اون که کشتن بلد بود سیر خوابید سیر پاشد دنیارو گرفتو کام شیرین گفتش خدا خیال خواب دیدی دنیا یه دهنه جلوداره یه دهنه پلمب امروز پای دیروز میدی سفت حالا کی تاس میریزه من یا اون هر دومون من یا اون یک کدوم من یااون اون من شرطمون بگو حاجی بگو بینم کی میبره میگی دنیای منو یا من اون بیریخت مخ عادی نی نه مخ عادی نی دوباره خرابی یا پاتیلی بدون خدا که نه بازی نیس چرا چون بال سر رو یه جا دیدی چرا می دویی چندتا دیگه مقصد شبیه نواری رنگه خوده غزش تکراری آدما تکراریتر نوید از بهشت خدا میدن دیدی همه اون چیزا که به ما میگن میگیم جواب چرارو هم سیب چیدن میدیم ببین اینا همه قصس جواب راسترو میزه حالا کی تاس میریزه اون من جفت شیش درستش همینه حاجیت بازی رو بلده یک کدوم می دونی که کارمون اینه بازی همه جوره با زندگی. | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|