امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی”

#1
رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی” 1



مواد لازم کباب ژاپنی :
گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند :125 گرم
شیره انگور :1 قاشق سوپخوری
پیاز :1 عدد متوسط
سیر :4 حبه
پودر خردل :1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل :1 قاشق چایخوری
سس سویا :1 قاشق سوپخوری
کباب ژاپنی

کباب ژاپنی بسیار لذیذ

طرز تهیه کباب ژاپنی:
در ابتدا تمام چربی های گوشت را بگیرید و در اندازه های یک سانتی متری برش بزنید.

سیر و پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای به همراه روغن زیتون ، پودر خردل، سویا سس ، شیره انگور و پودر زنجبیل با گوشت ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خرد هم بروند.

روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در فضای محیط به مدت نیم ساعت نگه دارید تا گوشت حسابی طعم دار شود.

پس از استراحت دادن گوشت ها ،سیر و پیاز چسبیده به آن را جدا کنید و به طور مرتب به سیخ بکشید.

وقتی زغال ها حسابی گداخته شدند و برای کباب کردن آماده شدند ، سیخ های کباب را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند. کباب ها را مدام بچرخانید تا به صورت یکدست پخته شوند. برای هر طرف کباب حدود 3 تا 4 دقیقه زمان بدهید تا بپزند.

کباب آماده شده نرم لذیذ را به همراه برنج یا نان سرو کنید.

پخت کباب ژاپنی

پخت سریع و آسان کباب ژاپنی

نکات تکمیلی در مورد کباب ژاپنی
کباب ژاپنی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4دقیقه میباشد .
کباب ژاپنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان