07-02-2021، 23:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-02-2021، 0:12، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
آلبرت اینشتین در زمان خودش، مرد بسیار بزرگی بود: فیزیکدان معروف نظری، ارائهدهندهی تئوری نسبیت، پدر فیزیک مُدرن. امروزه نام او مترادف است با خلاقیت و نبوغ؛ مردی قادر بود
نقل قول: به طبیعت عمیق نگاه کنید. پس از آن همهچیز را بهتر درک خواهید کرد.
نقل قول: سعی نکنید به فرد موفقی تبدیل شوید، درعوض سعی کنید که انسان باارزشی باشید.
نقل قول: آموزش همان چیزی است که پس از فراموش کردن چیزهایی که در مدرسه آموختهایم، میتوانیم بهیاد بیاوریم.
نقل قول: ما نمیتوانیم مشکلاتمان را با همان طرز فکری حل کنیم که با آن، مشکلات را بهوجود آوردهایم.
نقل قول: زندگی مانند راندن یک دوچرخه است؛ برای آنکه تعادلتان را حفظ کنید، باید به حرکت ادامه دهید.
نقل قول: مسئلهی مهم آن است که هرگز از سؤالکردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.
نقل قول: انسان باید هر چیزی را همانطور که هست ببیند، نه آنطور که دوست دارد.
نقل قول: از آدم های منفی فاصله بگیرید، آنها برای هر راهحلی یک مشکل دارند.
نقل قول: منطق، شما را از نقطه «الف» به نقطه «ب» میرساند اما تخیل (تصور) شما را همه جا میبَرَد.
نقل قول: هرگز از کاری که واقعا قصد انجامش را دارید، دست نکشید. شخصی که رؤیاهای بزرگی دارد، قدرتمندتر از کسی است که همهی حقایق را میداند.
نقل قول: مردم ضعیف انتقام میگیرند، مردم قوی میبخشند، اماافرادباهوش نادیده میگیرند.
نقل قول: یک کشتی در ساحل همیشه امن است اما این چیزی نیست که برایش ساخته شده است.
نقل قول: چیزی که درست است، همیشه محبوب نیست و آنچه محبوب است، همیشه درست نیست.
نقل قول: آیایادگیریحقایق نیست، بلکه پرورش ذهن برای تفکر است.
نقل قول: ، مهمتر از دانش است.،
ترس از مرگ بیموردترین ترسهاست، چون هیچ حادثهی ناگواری یک آدم مرده را تهدید نمیکند.
نقل قول: درمیان هر مشکلی یک فرصت وجود دارد.
نقل قول: من با همه به یک شیوه صحبت میکنم؛ خواه آن فرد یک رفتگر باشد یا رئیس دانشگاه.
نقل قول: دو شیوه برای زندگی کردن وجود دارد. یکی آن است که فرض کنیم هیچ معجزهای وجود ندارد و دیگری آن است که همهچیز را معجزه بدانیم.
نقل قول: من از همهی کسانی که به من «نه» گفتند، متشکرم. به خاطر آنهاست که من اکنون در چنین جایگاهی هستم.