02-05-2020، 14:49
هافبک صربستانی منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد به زودی رقابتهای لیگ برتر انگلیس از سر گرفته شود.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت دالماپورتال، بیش از ۵۰ روز از توقف بازیهای فوتبال در اروپا به خاطر شیوع کرونا میگذرد و در این مدت بازیکنان فرصتی برای بازی پیدا نکردند. هرچند گفته میشود برنامه جدید ادامه بازیهای لیگ برتر انگلیس تنظیم شده است و در اختیار باشگاههای لیگ برتری قرار گرفته است و با موافقت تیمها روبهرو شده است.
نمانیا ماتیچ، هافبک صربستانی منچستریونایتد گفت: برای ما فوتبالیستها نیز قرنطینه دوران سختی بود و تلاش کردیم در خانه و به صورت انفرادی تمرینات خودمان را پیش ببریم تا شرایط بدنی خوبی داشته باشیم. منتظر هستیم بازیها ادامه پیدا کند و تمرینات در محل تمرین باشگاه ادامه پیدا کند. دلم برای خیلی از بازیکنان یونایتد تنگ شده است.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: البته من بیشتر با خوان ماتا و داوید دخئا ارتباط نزدیکی دارم و با این بازیکنان در ارتباط بودم و طبیعی است که بعد از شیوع ویروس کرونا دلم برای آنها تنگ شده باشد. دوست دارم فوتبال برگردد چون فوتبال دنیا و زندگی ماست. و دل همه ما برای آن تنگ شده است.