01-05-2020، 10:02
مربی سازنده کشتی آزاد در استان مازندران با اشاره به اینکه بی توجهی ها نسبت به مربیان زحمتکش طی سال های گذشته باعث بی انگیزگی مربیان و در نتیجه کاهش شدید جمعیت کشتی گیران باشگاهی شده است، گفت: دبیر برنامههای خوبی تدارک دیده و امیدوارم شاهد تغییر و تحول در این زمینه باشیم.
مجتبی ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، درباره لزوم توجه به مربیان سازنده کشتی در استان های مختلف برای برون رفت کشتی از وضعیت فعلی، اظهار کرد: سالهاست که دیده نمیشویم و توجهی به خواسته های مربیان سازنده نمی شود. در فدراسیون قبلی نیز با توجه به شرایطی که محمد جواد داشت اصلا توجهی به من نشد و از سوی دیگر نیز مسئولان سابق هیات کشتی مازندران اصلا از مربیان سازنده استان حمایت نمیکردند.
مربی سازنده کشتی در استان مازندران گفت: خوشبختانه رییس فدراسیون کشتی در دوره جدید برنامه ریزی خوبی برای توجه به مربیان سازنده دارد و انگیزه خوبی به کشتی گیران و مربیان داده است. در هیات کشتی استان نیز با توجه به تغییر و تحولات صورت گرفته امید زیادی داریم تا شاهد ارتقا جایگاه مربیان و افزایش اثرگذاری آن ها باشیم. مدیر کل ورزش استان و هیات کشتی نیز حمایت های خوبی از کشتی گیران و مربیان استان دارد و امیدوارم با رای اعضای مجمع فردی دلسوز عهده دار کشتی استان شود و همه ما نیز با تمام توان از فرد منتخب حمایت خواهیم کرد.
مربی محمد جواد ابراهیمی تصریح کرد: از فدراسیون کشتی انتظار داریم از مربیانی که دلسوزانه زحمت می کشند حمایت کند. اگر قرار باشد مربیان سازنده حمایت نشوند واقعا باعث بی انگیزگی هر چه بیشتر آن ها می شود. رییس فدراسیون می تواند از مربیان سازنده به صورت دسته جمعی دعوت کند تا هم به آن ها دلگرمی بدهد و هم در و دل های آن ها رابشنود. ما مربیان توقع چندانی نداریم، خواسته ما این است که زحماتمان دیده شود و گوش شنوایی برای حرف های ما باشد. چندین سال فدراسیون کشتی فقط به تعداد معدودی مربی توجه داشت و اجازه نمی داد مربیان زحمتکش و سازنده حتی به تیم های ملی نزدیک شوند اما از اینکه می بینیم تغییرات خوبی در رده های مختلف بوجود آمده و دیگر مربیان شایسته نیز دیده شده اند خوشحالیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۸۰ تا ۱۰۰ نفر شاگرد در باشگاهم دارم و با وجود همه مشکلات به عشق کمک به کشتی با همه توان کار می کنم تا باز هم شاگردانی مثل محمد جواد ابراهیمی را تحویل کشتی ایران بدهم. متاسفانه هیات کشتی سابق توجهی به مربیان زحمتکش در استان نداشت و همین موضوع باعث بی انگیزگی آن ها شد. چرا باید امثال همت مسلمی برای مربیگری باید به هندوستان برود؟ چرا نباید وقتی که از قهرمانان کشتی تجلیل می شود نگاهی هم به مربیان آن ها شود که برای رسیدن این کشتی گیران به چنین جایگاهی سال ها زحمت کشیده اند؟ اکثریت مربیان سازنده طی سال های گذشته اصلا فرصت حضور در کنار تیم های ملی در اردوها و رویدادهای بین المللی را پیدا نکردند و قطعا توجه به این امر باعث افزایش تجربه، انگیزه و تلاش آن ها خواهد شد. زنگ خطر کمرنگ شدن کشتی در کشور به صدا درآمده و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند قطعا شاهد از بین رفتن کشتی در سال های آینده خواهیم بود.
مربی سوادکوهی کشتی ایران خاطرنشان کرد: نتیجه بی توجهی به مربیان سازنده طی سال های اخیر باعث بی انگیزگی آن ها شده و در نتیجه شاهد کاهش ورود نوجوانان و جوانان به عرصه کشتی و خالی شدن باشگاه ها بوده ایم. رییس فدراسیون نیز بدرستی بارها به وضعیت نامناسب کشتی در سراسر کشور اشاره داشته و امیدواریم فدراسیون با توجه به برنامه هایی که دارد شاهد توجه بیشتر به مربیان سازنده و شکوفایی دوباره باشگاه های کشتی در کشور باشیم. خوشبختانه دبیر به کار گروهی و تفویض اختیار اعتقاد دارد و این موضوع می تواند باعث اعتلای کشتی شود.
وی در پایان با قدردانی از مسئولان جدید هیات کشتی استان مازندران و مدیر کل ورزش و جوانان، گفت: از تمامی اهالی کشتی در مازندران و مربیان دلسوز می خواهم با همدلی دست به دست هم دهیم تا بار دیگر کشتی استان را به جایگاه شایسته اش برسانیم. قطعا اعضای مجمع به بهترین و شایسته ترین فرد برای بدست گرفتن سکان استان کشتی خیز مازندران رای خواهند داد. همچنین برای تیم های ملی کشتی و مسئولان فدراسیون کشتی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم شاهد رشد و اعتلای هر چه بیشتر کشتی ایران در میادین بین المللی باشیم. انتهای پیام