02-01-2019، 10:53
دو روش ساده برای پخت آسان لازانیا
زمان آن رسیده یاد بگیرید چطور به روش ساده و آسان لازانیا را آماده کنید. به یاد داشته باشید :زمانی که در این تکنیک ها پیشرفت می کنید می توانید مهارت های آشپزی خود را تجربه و توسعه دهید. پخت لازانیا خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. قبل از طبخ لازانیا که غذای محبوبی است اغلب، دست پاچه شده چون فکر می کنید مساله پیچیده ای خواهد بود با این حال، در واقعیت، درست کردن آن ساده است. لازانیا غذای ایتالیایی است که به سرعت در سراسر دنیا محبوب شد شامل چندین لایه سمولینا و پاستای خشک است که آغشته به پنیر موزرلا و سس می شود و در ادامه این بخش 2 روش عالی و مخصوص برای پخت آسان لازانیا برایتان خواهیم گفت.
راه های ساده برای آماده سازی و پخت آسان لازانیا
طرز تهیه و پخت آسان لازانیا سبزیجات :
اگر تجربه زیادی در آشپزی ندارید اما می خواهید خود را آماده کنید بهتر است دستورالعمل را با سبزیجات انتخاب کنید. به این ترتیب، می توانید آماده سازی مواد اولیه و زمان های پخت وپز را یاد بگیرید. سبزیجات، مانند آن هایی که در این دستور غذا هستند ، کمی راحت تر از گوشت آماده می شوند. در نتیجه گزینه خوبی برای تازه واردها است. هنگامی که این تکنیک کنترل شود، بخش هایی از گوشت ( سفید یا قرمز، بسته به اولویت شما ) می تواند در این دستورالعمل گنجانده شود.
مواد لازم برای لازانیای سبزیجات
- دو فنجان کوچک قارچ خرد شده ( 175 گرم )
- کمی فلفل و چند پونه گیاهی
- نصف فنجان پنیر کم چرب ( 95 گرم )
- 8برگ لازانیا از قبل پخته شده ( 250 گرم )
- 1قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 45 میلی لیتر )
- 4فنجان اسفناج ( 600 گرم )
- 1گوجه فرنگی، سبزیجات خرد شده ( 85 گرم )
- سه حبه سیر له شده ( 15 گرم )
- نصف فنجان کدو ( 50 گرم )
- 1پیاز متوسط
- 1قاشق سوپ خوری نمک (45گرم )
طرز تهیه و پخت آسان لازانیا
تابه ای با کمی روغن زیتون را روی حرارت کم بگذارید.
اول کدو را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
5 دقیقه با حرارت کم بپزید.
پیاز را اضافه کنید و مراحل را تکرار کنید. سپس بقیه سبزیجات را اضافه کنید ( قارچ و سیر را انتهای پخت اضافه کنید ).
اسفناج را به طور جداگانه در قابلمه با آب جوش و نمک بیش از دو دقیقه بپزید.
لازانیا را در ظرفی قرار دهید ( ترجیحا شیشه ).
سبزیجات را از روی حرارت بردارید.
گوجه فرنگی نباید با سبزیجات و یا پنیر موزرلا مخلوط شود. اینها لایه ای روی هم می آیند. لایه ای از پاستا، ( سبزیجات، پنیر، گوجه فرنگی ) و سپس سس بشامل را اضافه کنید .
بیست تا بیست پنج دقیقه در دمای 180 درجه بپزید .
بگذارید حدود 5 دقیقه بماند و از آن لذت ببرید .
دستور پخت آسان لازانیا سنتی یا همان لازانیا گوشت کاپرزه
برای آماده کردن یک لازانیای خوشمزه یاد گرفتن روش سنتی آماده سازی لازانیا ضروری است ، این تنها لذت بردن از آن نیست، بلکه برای کاوش در ریشه های انواع مختلف این دستورالعمل که امروزه وجود دارد. پر کردن، گوشت گاو ، مرغ، مهم است پس به مواد و مقادیر مورد بحث زیر توجه کنید.
مواد اولیه برای پخت لازانیا
- نصف قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 50 میلی لیتر )
- دو و نیم فنجان سس بشامل ( 275 میلی لیتر )
- 3فنجان پنیر موزرلا( 400 گرم )
- 2فنجان سس گوجه فرنگی ( 250 میلی لیتر )
- یک برای پاستا ( 400 گرم )
- یک فنجان گوجه فرنگی ( 115 میلی لیتر )
- 1قاشق سوپ خوری فلفل ( 45 گرم )
- گوشت گاو ( 500 گرم )
- نصف قاشق سوپ خوری نمک ( 30 گرم )
- نصف پیاز ( 50 گرم )
- سس ووسترشایر
نحوه آماده سازی لازانیا
گوشت گاو را در تابه متوسط با گرمای کم با نمک، فلفل، کمی سس گوجه فرنگی، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل سبز حدود 20 دقیقه تا زمانی که خوب پخته شود بگذارید.
در حالی که لازانیا پخته مواد را لایه لایه بگذارید و لازانیا را پر کنید
پنیر موزرلا و سس بشامل را کم کم اضافه کنید.
این فرآیند را تکرار کنید تا کل سطح تابه را پوشش دهد.
مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
زمانی که آماده شد اجازه دهید پنج دقیقه بماند.
همانطور توجه کردید، آماده سازی لازانیا کار دشواری نیست ، از طرفی دیگر، از جایگزینی گوشت با ماهی تن یا استفاده از ورقه های سنتی پاستا ( که از اسفناج به جای آرد استفاده می شود )، نترسید. این کار باعث می شود ظرف کم تر یکنواخت شود و ارزش غذایی آن را افزایش دهد.