17-02-2019، 14:02
یک سری رازهایی درباره ی مولتی میلیاردر می باشد که آنها به شما نمیگویند.مولتی میلیاردر شدن مستلزم اراده و پشتکار و تلاش فراوان است. البته داشتن شم اقتصادی هم کمک زیادی در ثروتمند تر شدن می کند. اگر باور و ارادهی عمیقی داشته باشیم، هیچ محدودیتی در رسیدن به آنچه فراتر از آن هستیم وجود ندارد.
دوستان پولدار بسیاری دارم که مدتها است از من خواستهاند این مطلب را بنویسم. دیروز با میلیاردرِ آینده، جاش مکآفی (بنیانگذار موسسهی مکآفی)، گفتوگو میکردم. وی به من میگفت میتوان یک شرکت میلیارد دلاری تاسیس کرد. مانند بسیاری از رفقای متمولام، وقتی صحبت به الگوی ذهنی مولتی میلیاردر شدن میرسد،
دیگر نمیتواند جلوی خودش را بگیرد.کنس کول، طراح مشهور مد، گفت چسبیدن به آنچه در ذهنتان میگذرد، کلید تاسیس یک کسبوکار پایدار است. کوین اُلیری (ستارهی مجموعهی تلویزیونی شارک تانک) به من نشان داد که فقط با ایجاد و نگه داشتن روابط سودآور میتوان به این هدف رسید.
برت جاکوبز، موسس مشترک شرکت البسهی لایف ایز گود، به من توصیه کرد تا انتظارات و آرزوهای ام را با سهامداران عمدهی شرکت در میان بگذارم.کَت کول، مدیرعامل شرکت سینابون، گفت در این راه هر چیزی را امتحان کنید – ولی فقط بهترینها را نگه دارید. مارکوس لمونیس، ستارهی تلویزیونی برنامهی پرافیت،
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به من نشان داد چگونه با استفاده از استعدادهایام میتوانم به همه چیز برسم. کوین پلنک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت آندر آرمر، از تجربهاش که چرا باید فقط بر فروش بهترین محصول تمرکز کرد، سخن گفت.در حال حاضر میتوانم با توصیههایی که از دوستان پولدارم گرفتم، کارم را شروع کنم،
ولی در مقام یک مولتی میلیاردر دوست دارم نظرات خودم را راجع به اینکه چگونه می توان یک کسب و کار بزرگ راه اندازی کرد، برای تان بنویسم:به فراتر از خودتان فکر کنیداکثر آدمها موفقیت را برای خودشان میخواهند، نه برای دیگران. میخواهند همهی جوایز را ببرند، اسمشان در مجلات برده شود،
و میلیونها دلار دربیاورند. رسیدن به همهی اینها خوب است، ولی باید انگیزهای فراتر و بزرگتر از خودتان را برگزینید. باید به این درک برسید که اهدافتان از شما بزرگتر هستند. نگران نباشید زیرا این تفکر، موفقیتهای بیشتری را برایتان جذب میکند.یک رهبرِ از خود گذشته بیشتر به رشد دیگران توجه میکند،
و در عوض با این کار باعث رشد خودش نیز میشود. به عنوان سرگرمی، اغلب آهسته میدوم و وزنه میزنم. هنگام انجام این تمرینات، به این نتیجه رسیدهام هرگاه به دیگران کمک میکنم قوی تر و سریع تر از وقتی میشوم که این کارها را به تنهایی انجام می دهم.کمک به دیگران به همان اندازه از شما وقت میگیرد که بخواهید کاری را برای خودتان انجام دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسانی که میخواهند توانگر شوند، ابتدا باید دیگران را توانا کنند.هر مولتی میلیاردر گروهی از متخصصانی همراهاش دارد که به وی توصیههای راهبردی میدهند. هر گاه هر فردی به شما اظهارنظری کرد، فقط باید به بهترینشان گوش فرادهید. بسیاری از آدمهایی را میشناسم
که به حرف آدمهای نادرست گوش دادند و بعدها دچار پیامدهای ویرانگری شدند. در صنعت تان به دنبال آدمهای متخصصی بگردید که بتوانید آنها را تحت تسلط درآورید و با آنها دوست شوید.استخدام یک مربی اجرایی، بهترین راه برای رسیدن به مرحلهی بعدی است.
ممکن است یک دوست توصیه کند که “باید بیشتر حرکت شنا انجام دهید”، ولی یک مربی به شما نشان میدهد چگونه این حرکت قویترتان میکند و به شما انگیزهی حرکت میدهد. فردی را به عنوان معیار پیدا کنید که بتواند
نیازهایتان را شناسایی کند.اکثر مربیان اجرایی در هر جایی که باشند، معمولا ۱۰ تا ۲۰ درصد درآمد سالانهتان را به عنوان دستمزد طلب میکنند، که اغلب اگر به توصیههایشان عمل کنید، پرداخت این مبلغ کار چندان سختی نیست.