آن ووسکامپ Ann Voskamp در مصاحبه خود با Christian Post بیان کرد که سلنا گومز در طی دوران کارآموزیاش در سازمان جهانی مبارزه با قاچاق انسان از نزدیک با وحشتناکترین فجایع تجارت جنسی در جهان آشنا شده است.
کین که میگوید در کودکی 12 سال آزار جنسی را تجربه کرده، A21 را در سال 2008 تاسیس کرد. این سازمان الان در 14 نقطه جهان فعالیت بینالمللی دارد.
سلنا که اکتبر 2018 درباره فعالیت داوطلبانهاش در سازمان جهانی مبارزه با قاچاق انسان در مصاحبه با مجله ELLE صحبت کرده بود، هنگامی که کریستین کین، فعال در این زمینه، داشت از یک کشف وحشتناک در استانبول حرف میزند، در حال یادداشتبرداری بود.
کین که مدیریت A21 را بر عهده دارد در صحبتهای خود توضیح داد که چگونه پیکر ورمکردۀ 30 دختران جوان در کانتینر یک کشتی در استانبول کشف شد، و همراه با 28 نفر دیگر که زنده بودند و «برای نفس کشیدن در هوایی متعفن داشتند تقلا میکردند.»
او اشاره میکند که میلیونها نفر در دنیا هستند که به چنین شیوهای توسط کشتیها قاچاق میشوند تا برای اهداف جنسی در خیابانها به فروش برسند.
ووسکامپ که همراه با سلنا و جمعی دیگر از فعالان در این زمینه در بین ما حضور داشت، به خاطر میآورد که: «کین به ما که دور این میز در یونان نشسته بودیم گفت که هیچ نجاتی را نمیشد برای آن 28 دختر اهل آفریقای شمالی که سینهخیز در پی راهی به بیرون و رها کردن خودشان از آن وضعیت خفقان آور بودند متصور بود.»
او اضافه میکند که: «در این بین تنها مردان ملبس به یونیفرم پلیس بودند که آنها را در اتاقهایی دربسته و بدون پنجره که در پشت یک خیابان پر از دیوارنوشته و دورافتاده قرار داشت چپاندند، جایی که در طی آن 14 روز جهنمی که آنها در آن مچالهشده نگهداری شده بودند، هیچ نور، امید و غذایی به آنها نرسیده بود، مگر کتکهایی سخت و استخوانشکن.»
سلنا همچنان داشت یادداشتبرداری میکرد و سرش را تکان میداد. ووسکامپ ادامه میدهد که: «آن مردان پونیفرمپوش پلیس نبودند. آنها قاچاقچیان انسان بودند که خود را به لباس ضابطان قانون در آورده بودند تا به قربانیان اینطور القا کنند که برای آنها هیچ امیدی که بتوانند بر آن اتکا بکنند وجود نخواهد داشت»
این 28 نفر قرار بود به روسپیخانهها و محافل جنسی زیرزمینی در یونان انتقال پیدا بکنند، جایی که «بدن زنها را همچون ابزاری برای ارضای هیجانات بیارزش خود و عطش بیمارگونهشان به قیمت تباهی هستی آنها، استثمار میکردند.»
کین همچنین فاش کرد که این دخترها به ثمن بخس 6 دلار در منطقه روسپیان تسالونیکی Thessaloniki، یکی از بسیار مناطقی که به آن قاچاق میشوند، به فروش رسیدهاند.
وقتی فیل هیلدگارد Phil Hyldgaard، مدیر اجراییِ جهانی A21 به سلنا گفت که شهردار آن شهر هم به خیابانهای شهر خود افتخار می کند، سلنا گفت: «آیا او خودش دختر ندارد؟»
سلنا پیشتر در مصاحبهای که با مجله ELLE انجام داده بود گفته بود که صحبت دربارۀ فعالیت داوطلبانهاش در سازمان جهانی مبارزه با تجارت جنسی «مخل آسایش» اوست و مسالهای بوده است که او قصد نداشته تا وقتی «کاملا در آن غرق» شده است دربارهاش حرف بزند.
او در ادامه گفته بود که قصدش از حضور در اینجا و صحبت درباره آن این نبوده است که بخواهد تیترهای مثل این را بسازد که «اوه... بار دیگر یک سلبریتی چه کاری بزرگی دارد میکند.» او در ادامه گفت که: «اینکه دارم در اینباره صحبت میکنم فقط برای این است که نمیتوانم درباره آن ساکت بمانم.»
متن کامل مصاحبه سلنا با ELLE در آدرس زیر:
flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=270821
کین که میگوید در کودکی 12 سال آزار جنسی را تجربه کرده، A21 را در سال 2008 تاسیس کرد. این سازمان الان در 14 نقطه جهان فعالیت بینالمللی دارد.