مواد لازم
گردو خردشده 400 گرم
سبزي دلمه (تره، شويد و مرزه) و برگ مو از هر کدام 500 گرم
رب گوجهفرنگي و ماست از هر کدام دو قاشق سوپخوري
زرشك 50 گرم
پياز داغ سه عدد
برنج يك پيمانه
نمك، فلفل، گلسرخ و زعفران آبكرده به ميزان لازم
دلمه برگ مو تركيه
طرز تهيه
ابتدا برگها را بشوييد، سپس در يك قابلمه آب را به جوش آوريد، برگها در آب جوش ريخته پس از سه دقيقه آبكشي كرده و آب سرد بزنيد همه مواد دلمه را با هم مخلوط كرده روي تخته اول يك برگ را باز كنيد و از مواد وسط آن بگذاريد بعد به صورت لولهاي كوچك يا بزرگ درون قابلمه به رديف بگذاريد. در پايان كمي آب مرغ روي دلمهها ريخته و يك در قابلمه كوچكتر روي آنها گذاشته و حرارت را كم كرده تا آرامآرام پخته شود. ميتوانيد از گوجهسبز و پياز داغ براي تزئين استفاده كنيد.
گردو خردشده 400 گرم
سبزي دلمه (تره، شويد و مرزه) و برگ مو از هر کدام 500 گرم
رب گوجهفرنگي و ماست از هر کدام دو قاشق سوپخوري
زرشك 50 گرم
پياز داغ سه عدد
برنج يك پيمانه
نمك، فلفل، گلسرخ و زعفران آبكرده به ميزان لازم
دلمه برگ مو تركيه
طرز تهيه
ابتدا برگها را بشوييد، سپس در يك قابلمه آب را به جوش آوريد، برگها در آب جوش ريخته پس از سه دقيقه آبكشي كرده و آب سرد بزنيد همه مواد دلمه را با هم مخلوط كرده روي تخته اول يك برگ را باز كنيد و از مواد وسط آن بگذاريد بعد به صورت لولهاي كوچك يا بزرگ درون قابلمه به رديف بگذاريد. در پايان كمي آب مرغ روي دلمهها ريخته و يك در قابلمه كوچكتر روي آنها گذاشته و حرارت را كم كرده تا آرامآرام پخته شود. ميتوانيد از گوجهسبز و پياز داغ براي تزئين استفاده كنيد.