07-08-2018، 12:07
اکنون که به فصل انجیر سیاه نزدیک می شویم، می توانید با این میوه خوشمزه تابستانی یک دسر عالی درست کرده و با آن از مهمان ها یا اعضای خانواده خود پذیرایی کنید.
مواد لازم برای چیز کیک انجیر سیاه :
مغز گردو ۱/۲ پیمانه
بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده) ۱ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
کره آب شده ۶ قاشق غذاخوری
مواد میانی چیز کیک انجیر سیاه :
پنیر بز ۲۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عسل ۱/۳ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تاپینگ :
انجیر سیاه بزرگ ۶ تا ۸ عدد
عسل ۱/۲ پیمانه
نمک دریایی ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه :
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید.
در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.
برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.
قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن ها را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.
اجازه دهید تا چیزکیک به مدت ۴ ساعت خنک شود.
در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.
در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو کنید.