04-08-2018، 16:48
آموزش پخت چلوگوشت گیاهی با هویج
برای طرفداران غذاهای گیاهی و وجترین ها؛ دستور تهیه غذایی با هویج را اماده کردیم. چلوگوشت گیاهی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هاست . با ما همراه باشید تا دستور تهيه چلو گوشت گياهي با هويج را آموزش ببینید:
مواد لازم براي تهيه چلو گوشت گياهي با هويج برای 4 نفر :
سوياي درشت 150 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
پياز خرد كرده 5 تا 6 قاشق سوپخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
پودر دارچين 1 قاشق چايخوري
هل 10 عدد
پودر زنجبيل 1 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمک 1 قاشق چايخوري
زعفران حل كرده 1 قاشق چايخوري
هويج متوسط 3 عدد
طرز تهيه چلو گوشت گياهي با هويج :
سويا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخيسانيد. بعد در آبكش بريزيد. حالا در قابلمهي مناسبي، قدري روغن مايع بريزيد و آن را روي اجاق قرار دهيد و سويا رادر آن تفت دهيد. بعد از 5 دقيقه پياز را اضافه كنيد و آن را نيز كمي تفت دهيد.
سپس ادويهها، هل و رب گوجهفرنگي را به سويا بيفزائيد و پس از 3 دقيقه، قدري آب در قابلمه بريزيد؛ به گونه اي كه آب روي سويا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنيد تا سويا بپزد. تا آب آن به يک پيمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه كنيد. حالا هويج را خلالي خرد كنيد و در اندكي روغن تفت دهيد تا كمي نرم شود.
اينک همهي مواد را با چلو مخلوط سازيد و به مدت 30 دقيقه آن را دم كنيد. آن گاه پلو را در ديس مناسبي بكشيد.
يادآوري: مقدار برنج براي اين مواد، در حدود 3 پيمانه (تقريباً 450 گرم ) مي باشد.