موضوعها: 128
سپاس ها 8048
سپاس شده 5218 بار در 2632 ارسال
حالت من: هیچ کدام
نه دیوونه بوده نه عشقش الکی بوده نه سنش مشکلی داشته !!
عاشق بوده خیلی غیرقابل درکه ؟ ._.
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
عشقش خیلی پاک بوده اون که میگه افریقایی اخه مگه به قیافس عشق واقعی به قیافه نیست اون پسری که ابرو برداشته ماسک گذاشته نا ناز کرده تو خر بشی سوارت شه این پسر واقعا از دل دوستش داشته عشق واقعی انقدر شیرینه که مرگ در مقابلش تلخ نیست عشق واقعی مثل وابستگی بچه به پستون مادرش میمونه که نیاز محبت بهش برسه تا شکوفا بشه تا محصول بده تو قران اومده 15 مرد کامل میشه خدا گفته شما اگه اتقادی به خدا داشتین از خودتون حرف نمیزدین طرف 30 سالشه بهش میگن زوده ازدواج خوب این تو 15سال داشته چه قلتی میکرده و هنوز هم زود باشه متسفانه ما فقط دین رو قران رو حرفشو میزنیم نه شما مردم بلکه بزرگان دین هم که خودشون رو اینه خدا میدونن ولی در عمل انجام نمیدن و شدن بت های اخرو زمانی خدا بیامرزتش خدا از تقسیراتش بگذره کاش کسی رو داشت که دل داریش بده یه جورای امینش باشه این گناه هم کرده باشه خدا می بخشه چون خدا بخشندس میگن نمیبخشه خدا مگه میشه خدا به ما بگه ببخش قساس نکن خودش نبخشه امید وارم دیگه خودتون مدیون پسر 15 نکنید و نگید دیوانه بوده خدا خودش میدونه ما چیکاریم .
موضوعها: 15
سپاس ها 5000
سپاس شده 2984 بار در 1643 ارسال
حالت من:
یادبگیریم اینقدرزودقضاوت نکنیم به مولاهمه ایناجواب بایدپس داد
موضوعها: 5
سپاس ها 51
سپاس شده 76 بار در 52 ارسال
کاش می شد کاری کرد که همه (مخصوصا تو سنین بلوغ که خیلیا دچار توهم عشق می شن)بفهمن آدما ارزششو ندارن که آدم آخرتشو خراب کنه..
موضوعها: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 9 بار در 8 ارسال
اخی ۰.۰ بعضیا واقعا عاشقن فقط حیف الان نمیشه به کسی اعتماد کرد ~_~
حَتٰی اَگَرْ لَبات بِخَنده (: این چشماتِ کِ میگهْ شادی یا نَهْ=}