امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عبدولی: به قهرمانان نگاه متفاوت وجود نداشته باشد

عبدولی: به قهرمانان نگاه متفاوت وجود نداشته باشد

دارنده مدال برنز المپیک 2016 ریو تاکید کرد: ایران را با هیچ جای دنیا عوض نمی‌کنم و با وجود همه کاستی‌ها، خوشحال کردن مردم بهترین پاداش برای ماست.

به گزارش "ورزش سه"، سعید عبدولی در گفتگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: مدتی قبل مصاحبه ای از من منتشر شد که می خواهم برای کشور دیگری به میدان بروم که بعد از آن مصاحبه بسیاری از دوستان تماس گرفتند که این حرف ها به صلاح ورزش کشور نیست.در حالیکه من آن حرف ها را مطرح نکرده بودم چرا که ایران را با هیج جای دنیا عوض نمی‌کنم و مهمترین دل خوشی من شاد کردن هموطنانم است.

‎دارنده مدال برنز المپیک تصریح کرد: همه چیز مسائل مالی نیست که بتوان با سنگ و معیار خاصی آن را سنجید و انتظار ما این است که فکر نکنند اگر حرف یا گلایه‌ای را مطرح می کنیم نسبت به فوتبالیست ها حساسیت داریم.

‎وی ادامه‌ داد: ما خودمان می دانستیم کشتی ورزش سخت و طاقت فرسایی است که وارد آن شدیم و می دانیم در آن پول به اندازه برخی رشته ها نیست اما خوشحالی مردم و حمایت آن ها بعد از توکل به خدا بزرگترین تکیه گاه ماست.

‎عبدولی خاطر نشان کرد: این که رییس جمهور محترم بلافاصله دو روز بعد از صعود تیم‌ ‌ملی فوتبال به جام جهانی با فوتبالیست‌ها دیدار می کند نشان دهنده علاقه ایشان به این رشته است و انتظار ما از دکتر روحانی و مشاوران ایشان اینست که نگذارند نگاه متفاوتی بین ورزشکاران سایر رشته های مدال آور ایجاد شود.

‎وی در پایان گفت‌: اگر درآمد کمی داریم اما باز هم به عشق مردم با تمام وجود برای موفقیت در رویدادهای مهم پیش رو تلاش می کنم و ضمن تبریک صعود تیم فوتبال به جام جهانی امیدوارم نگاه مساوی به جامعه ورزش وجود داشته باشد.
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  قهرمانان لیگ ایران؛ متخصص سقوط به لیگ یک!
  دربی در لیگ قهرمانان 2021 چقدر محتمل است؟
  آذری: نگاه‌ها به فولاد عوض شد
  گواردیولا: لیگ قهرمانان خیلی ناعادلانه است
  مربی فولاد: السد باید خوشحال باشد، نه ما
  لیگ قهرمانان آسیا در عربستان پخش نمی‌شود
  نگاه پورتو به بازی طارمی در تیم ملی(عکس)
  پرسپولیس با کیت طوسی در لیگ قهرمانان آسیا
  نگاه خشمگین رونالدو به علی دایی (عکس)
  AFC: احتمال تغییر میزبان‌ها به یک شرط وجود دارد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان