23-12-2016، 14:50
ی وقت زشت نباشه بقیه شهرا دارن یخ میزنن ولی من دارم بستی دبل چاکلت میخورما....
ی وقت زشت نباشه اونطرفا انقد هوا سرده برف و بارونه اونوقت اینطرفا بعضی شهرا کلر و پنکه روشنه ......
در بیشتر مناطق هم با کمبود آب مواجه هستن .....
منم برف میخوام
میگم یه وقت زشت نباشه من توی کوچیکی هم انقد تنبل بودم که نه سینه خیز رفتم و نه چهارچنگی کردم یهویی پاشدمو راه رفتم.
تاززززززززه وقتی واسم توپ پرت میکردن بازم اینقدر تنبل ودم واسشون پرتش نمی کردم یا عکس العملی انجام نمیدادم بعدش بابا و مامانم فک میکردن عقب موندم برده بودنم دکتر
خخخخخخخخخ :hlp:
کی بود مسخره جیبوتی میکرد؟؟
.
.
.
پس یه سر برید ویکی پدیا ببینید وضعیت اینترنت اونا بهتره یا ما.
حالا بشین مسخره کن
میگم یه وقت زشت نباشه، یه مانتو واس خودم دوختم، قیمت پارچش شده15 هزار تومن،
اونوقت یه تور واسه خوشگلی دورش گرفتم شده 24هزار تومن!!!!!!
دوستان میگم یه وقت زشت نباشه احسان علیخانی به جای اینکه رتبه 1 کنکور رو دعوت کنه به برنامه اش نفر اول کلش او کلنزو میاره.
یه وقت زشت نباشه: پله های ترقی رو یکی یکی دارم میرم سمت پایین :/
علی خانی هکر آورد تو برنامش ک مردم از عاقبتش عبرت بگیرن از اون روز ده نفر ب من خبر دادن :ایمیل شایان رو Hک کردیم اینستاش رو Hک کردیم واقعا مرسی عبرت اموزی :|
ميگم يه وقت زشت نباشه ماهى گلى ما هنوز زندست!
ديگه آخر زمان شده ماهى گلى هم نميميره!
شما يادتون نمياد اون قديما حدودأ ٢ سال پيش اول عيدماهى گلى ميگرفتيم فوقش تا سوم زنده بود ولى الان ٣ ماهه منتظرم رفع زحمت كنه ولى انگار نه انگار
تازه چاقم شده لامصب!
جالب اينجاست كه تو يخچال تو اون آب يخ يجورى ورجه وورجه ميكنه انگار ميخواد يجورى بهم بگه تا سال بعد باهاتم!
یه سری از آدمها هم هستن به علت ارزش اجتماعی که دارن ازشون مالیات گرفته نمی شه...
مثل اختلاسگر ها قاچاقچیا دزدا محتکرا و ....
.
.
ولی اما ما آدمای بی ارزش...
ما یه سال مثل آدم رانندگی می کنیم بیمه بهمون دهههههه درصد تخفیف می ده...
بعد 9% مالیات بر ارزش افزوده ازش کم می کنن می مونه 1 درصد!
بازم دمشون گرم ... بدهکار نشدیم :229:
میگم یه وقت زشت نباشه
ما با دوستام میرویم سر یخچال مدرسه هر چی چیز خوراکی مال معلم هامونه میخوریم بعد معلم هامون میان سر کلاس میگن از شدت گرسنگی ضعف کردیم ما هم میگیم حق تونه :183:
میگم یوقت زشت نباشه
من تنها کسی ام که به شهاب حسینی و اصغر فرهادی تبریک نگفتم؟!
میگما یه وقت زشت نباشه که زابل به دلیل طوفان های شنی ب عنوان آلوده ترین شهر دنیا شناخته شده........
اونوقت هروقت هوای اهواز طوفانی میشه نماینده ها برا همدردی ماسک میزنن و کپسول اکسیژن ب خودشون وصل میکنن..
خسته نباشین دلاورا...
خون پاک آریایی است دیگر...
دوست دارد دو روز یک بار در فضای مجازی به این و آن فحش بدهد، و در عین حال مدعی فرهنگ غنی آریایی هم باشد و خود را از نسل کوروش بداند.
روی صحبتم با عزیزان عشق وطن است( البته داخل پرانتز بگویم که به هیچ وجه مخالف وطن پرستی نیستم ولی جان دوتایی آدمی که وطن پرست است دو تا کتاب راجع به وطنش خوانده نه اینکه چون مد است هی کوروش کوروش کند) شما آبروی ایرانی جماعت را نبرید جشن گرفتن پیش کش. :ggr:
به قول سید احسان عمادی خون پاک آریایی است دیگر حسلب کتابی ندارد می تواند در عین حالی که از سوراخ سوزن رد می شود از در دروازه رد نشود.
دختر است دیگر …
نه نه ببخشید هوا سرده شال پیچیده ریششو ندیدم :cool:
از روی ابروهاش قضاوت کردم : D
ی وقت زشت نباشه اونطرفا انقد هوا سرده برف و بارونه اونوقت اینطرفا بعضی شهرا کلر و پنکه روشنه ......
در بیشتر مناطق هم با کمبود آب مواجه هستن .....
منم برف میخوام
میگم یه وقت زشت نباشه من توی کوچیکی هم انقد تنبل بودم که نه سینه خیز رفتم و نه چهارچنگی کردم یهویی پاشدمو راه رفتم.
تاززززززززه وقتی واسم توپ پرت میکردن بازم اینقدر تنبل ودم واسشون پرتش نمی کردم یا عکس العملی انجام نمیدادم بعدش بابا و مامانم فک میکردن عقب موندم برده بودنم دکتر
خخخخخخخخخ :hlp:
کی بود مسخره جیبوتی میکرد؟؟
.
.
.
پس یه سر برید ویکی پدیا ببینید وضعیت اینترنت اونا بهتره یا ما.
حالا بشین مسخره کن
میگم یه وقت زشت نباشه، یه مانتو واس خودم دوختم، قیمت پارچش شده15 هزار تومن،
اونوقت یه تور واسه خوشگلی دورش گرفتم شده 24هزار تومن!!!!!!
دوستان میگم یه وقت زشت نباشه احسان علیخانی به جای اینکه رتبه 1 کنکور رو دعوت کنه به برنامه اش نفر اول کلش او کلنزو میاره.
یه وقت زشت نباشه: پله های ترقی رو یکی یکی دارم میرم سمت پایین :/
علی خانی هکر آورد تو برنامش ک مردم از عاقبتش عبرت بگیرن از اون روز ده نفر ب من خبر دادن :ایمیل شایان رو Hک کردیم اینستاش رو Hک کردیم واقعا مرسی عبرت اموزی :|
ميگم يه وقت زشت نباشه ماهى گلى ما هنوز زندست!
ديگه آخر زمان شده ماهى گلى هم نميميره!
شما يادتون نمياد اون قديما حدودأ ٢ سال پيش اول عيدماهى گلى ميگرفتيم فوقش تا سوم زنده بود ولى الان ٣ ماهه منتظرم رفع زحمت كنه ولى انگار نه انگار
تازه چاقم شده لامصب!
جالب اينجاست كه تو يخچال تو اون آب يخ يجورى ورجه وورجه ميكنه انگار ميخواد يجورى بهم بگه تا سال بعد باهاتم!
یه سری از آدمها هم هستن به علت ارزش اجتماعی که دارن ازشون مالیات گرفته نمی شه...
مثل اختلاسگر ها قاچاقچیا دزدا محتکرا و ....
.
.
ولی اما ما آدمای بی ارزش...
ما یه سال مثل آدم رانندگی می کنیم بیمه بهمون دهههههه درصد تخفیف می ده...
بعد 9% مالیات بر ارزش افزوده ازش کم می کنن می مونه 1 درصد!
بازم دمشون گرم ... بدهکار نشدیم :229:
میگم یه وقت زشت نباشه
ما با دوستام میرویم سر یخچال مدرسه هر چی چیز خوراکی مال معلم هامونه میخوریم بعد معلم هامون میان سر کلاس میگن از شدت گرسنگی ضعف کردیم ما هم میگیم حق تونه :183:
میگم یوقت زشت نباشه
من تنها کسی ام که به شهاب حسینی و اصغر فرهادی تبریک نگفتم؟!
میگما یه وقت زشت نباشه که زابل به دلیل طوفان های شنی ب عنوان آلوده ترین شهر دنیا شناخته شده........
اونوقت هروقت هوای اهواز طوفانی میشه نماینده ها برا همدردی ماسک میزنن و کپسول اکسیژن ب خودشون وصل میکنن..
خسته نباشین دلاورا...
خون پاک آریایی است دیگر...
دوست دارد دو روز یک بار در فضای مجازی به این و آن فحش بدهد، و در عین حال مدعی فرهنگ غنی آریایی هم باشد و خود را از نسل کوروش بداند.
روی صحبتم با عزیزان عشق وطن است( البته داخل پرانتز بگویم که به هیچ وجه مخالف وطن پرستی نیستم ولی جان دوتایی آدمی که وطن پرست است دو تا کتاب راجع به وطنش خوانده نه اینکه چون مد است هی کوروش کوروش کند) شما آبروی ایرانی جماعت را نبرید جشن گرفتن پیش کش. :ggr:
به قول سید احسان عمادی خون پاک آریایی است دیگر حسلب کتابی ندارد می تواند در عین حالی که از سوراخ سوزن رد می شود از در دروازه رد نشود.
دختر است دیگر …
نه نه ببخشید هوا سرده شال پیچیده ریششو ندیدم :cool:
از روی ابروهاش قضاوت کردم : D