11-07-2016، 12:23
به گزارشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید، بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.
ایران ناز با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید، بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.
مواد لازم :
سیب زمینی : 6 عدد متوسط
سیر خرد شده : 2 حبه
پنیر رنده شده : 2 پیمانه
شیر : یک پیمانه
سبزی معطر خرد شده : نصف قاشق مرباخوری
خامه نصف پیمانه
سیر خرد شده : 2 حبه
پنیر رنده شده : 2 پیمانه
شیر : یک پیمانه
سبزی معطر خرد شده : نصف قاشق مرباخوری
خامه نصف پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.سیب زمینی را پوست کنید و برشهای حلقهای بزنید.شیر و خامه را با هم مخلوط کنید.سیر خرد شده را به ظرف پیرکس بمالید.نیمی از حلقههای سیب زمینی را در ظرف بچینید.با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید،
بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.سپس دوباره لایهای از باقی مانده حلقههای سیب زمینی، پنیر، مخلوط شیر و خامه، نمک و سبزی را بریزید.ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.فویل را بردارید و پخت را به مدت ۱۰دقیقه ادامه دهید و داغ داغ سرو کنید.