امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جدیدترین تصمیمات اکران سینماها

جدیدترین تصمیمات اکران سینماها 1

سخنگوی شورای صنفی نمایش از ثبت قرارداد دو فیلم تازه خبر داد و در عین حال گفت: در مورد فیلم «آاادت نمی‌کنیم» اتفاق تازه‌ای رخ نداده است.

غلامرضا فرجی در گفت‌وگویی با ایسنا، درباره تازه‌ترین مصوبات جلسه امروز ۲۵ خرداد شورای صنفی نمایش، گفت: در این جلسه قرارداد دو فیلم «من» به کارگردانی سهیل بیرقی و «دختر» کار رضا میرکریمی ثبت شد که بر اساس آن فیلم «من» بعد از فیلم «زاپاس» در گروه استقلال اکران می‌شود و فیلم «دختر» نیز بعد از فیلم «ننه نقلی» در گروه ماندانا نمایش خواهد داشت.

او درباره آخرین وضعیت اکران فیلم «آآادت نمی‌کنیم» که هفته پیش به دلیل پخش تیزرهایش از شبکه‌های ماهواره‌ای از پرده سینماها برداشته شد، توضیح داد: فعلا در مورد این فیلم اتفاق تازه‌ای نیفتاده است و همچنان هیات متشکل از کانون کارگردانان، شورای عالی تهیه‌کنندگان و برخی هنرمندان پیگیر رفع مشکل این فیلم هستند. فرجی درباره زمان احتمالی مشخص شدن تکلیف این فیلم، نیز گفت: فکر می‌کنم این موضوع به سرعت روشن شود.

فیلم «آآادت نمی‌کنیم» دومین ساخته سینمایی ابراهیم ابراهیمیان است که با بازی محمدرضا فروتن، هدیه تهرانی، ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، پانته‌آ پناهی‌ها و … ساخته شده است.

این فیلم روز ۱۲ خرداد اکران شد اما یک هفته بعد به دلیل پخش تیزرهای آن از شبکه‌های ماهواره‌ای و بر اساس دستور قوه قضاییه، از روی پرده سینما پایین کشیده شد. همچنین فیلم «دختر» جدیدترین ساخته میرکریمی است که در جشنواره فیلم فجر هم در بخشهای مختلفی همچون بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر نقش دوم زن، بهترین فیلمنامه، بهترین کارگردانی و… نامزد دریافت جایزه شد و محمدرضا علیقلی سیمرغ بهترین موسیقی متن را برای این اثر دریافت کرد.

در فیلم «دختر» فرهاد اصلانی، مریلا زارعی، ماهور الوند، شاهرخ فروتنیان، مسعود سخایی، نیوشا مدبر و… بازی می کنند.

فیلم «من» با مشاوره عبدالرضا کاهانی ساخته شده و بازیگرانی همچون لیلا حاتمی،امیر جدیدی، بهنوش بختیاری،علی استادی، علی منصور، سعید عطاییان و مانی حقیقی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.
جدیدترین تصمیمات اکران سینماها 1

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فیلم سینمایی واکنش فرازمینی ها به کارگردانی علی پوراحمد در هالیوود اکران شد
  تاریخ اکران فیلم اکشن جدید گای ریچی و جیسون استاتهام
  فیلم Mortal Kombat همچنان برای اکران در سینماها در نظر گرفته شده است
  تاریخ اکران فیلم ترسناک بعدی جردن پیل مشخص شد
  تاخیر مجدد تاریخ اکران فیلم Ghostbusters: Afterlife
  تاریخ اکران تازه بازسازی فیلم Candyman اعلام شد
  فیلم Greenland به‌جای اکران در سینماهای آمریکا روی پلتفرم‌های دیجیتالی منتشر می‌شود
  اسکار قوانین مرتبط با نحوه اکران فیلم ها برای رقابت آن‌ها برای کسب جوایز را آسان کرد
  اکران فیلم Jurassic World: Dominion تا سال ۲۰۲۲ عقب افتاد؛ انتشار پوستر جدید
  تاریخ اکران فیلم Monster Hunter دوباره تغییر یافت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان