11-02-2016، 15:29
نگاه کردن به درون مایکروفر و دیدن اینکه غذا چگونه پخته می شود خیلی وسوسه برانگیز است، اما آیا سالم است؟ می خواهیم برایتان توضیح دهیم که باید از این عادت دست برداشت یا خیر.
از آنجا که هر کارمان در این روزها سرطان گرفتنمان را تضمین می کند! مسلما تا به حال چندین بار شنیده اید که نگاه کردن به درون مایکروفر خطرناک است و برای سلامت خوب نیست.
خوشبختانه برای آن دسته از افراد که با حسرت جلوی مایکروفر می ایستند و به غذایی که دور از دسترسشان در حال چرخیدن است خیره می شوند خبر خوبی داریم.
دکتر توماس استینمن، سخنگوی آکادمی چشم پزشکی آمریکا و استاد چشم پزشکی در دانشگاه کیس وسترن رزرو می گوید: فکر نمی کنم تماشای آنچه در مایکروفر در حال پختن یا گرم شدن است ضرری داشته باشد. تا به حال نه دیده ام و نه شنیده ام که کسی به خاطر نگاه کردن به درون مایکروفر دچار آسیب دیدگی چشم شود.
جان درینگبرگ مهندس برقی است که آزمون ایمنی لوازم خانگی را انجام می دهد، و می گوید تا به حال چنین چیزی ندیده. او می گوید: هیچکس تا به حال نتوانسته ثابت کند نگاه کردن به درون مایکروفر روشن می تواند به چشم آسیب برساند. درینگبرگ از سال 1970 به کار آزمایش مایکروفرها مشغول است و تا به حال چنین چیزی را ندیده، و یا حتی گزارشی از این دست دریافت نکرده.
اینکه ترس وجود دارد قابل درک است، درباره ماشینی صحبت می کنیم که با تابش تشعشع به غذا آن را گرم می کند.
و چشم ها – به همراه اندام تناسلی – از اعضایی هستند که به این نوع از تشعشع ها بیشترین حساسیت را دارند. دلیل اصلی این است که مایکروفر روی مولکول های آب موجود در غذا ها کار می کند و با به تحرک در آوردنشان گرما تولید می کنند. و چشمان مانند بالن های آبی هستند که می بینند، که به آسیب بسیار حساس هستند.
تابش تشعشع هایی مانند چیزی که در مایکروفر قرار دارد می توانند باعث تیرگی لنز چشم شوند، که با نام آب مروارید نیز شناخته می شود. اما مایکروفرها به گونه ای طراحی شده اند که این تشعشعات را داخل خود نگه دارند، پس در واقع خطری شما را تهدید نمی کند.
در این وسائل به خوبی مهر و موم شده، و تا زمانی که این در بسته نشده باشد مایکروفر به حرکت در نمی آید. همچنین شیشه ی روی در این وسائل به گونه ای طراحی شده که تشعشعات نتوانند ازآن عبور کنند. تا زمانی که در مایکروفر سالم بماند و مهر و موم باشد خطر خاصی وجود نخواهد داشت. پس با خیال راحت به غذای خود که در حال چرخیدن در مایکروفر است نگاه کنید، این کار کمک نمی کند غذا سریعتر پخته شود! اما ضرری هم ندارد.
از آنجا که هر کارمان در این روزها سرطان گرفتنمان را تضمین می کند! مسلما تا به حال چندین بار شنیده اید که نگاه کردن به درون مایکروفر خطرناک است و برای سلامت خوب نیست.
خوشبختانه برای آن دسته از افراد که با حسرت جلوی مایکروفر می ایستند و به غذایی که دور از دسترسشان در حال چرخیدن است خیره می شوند خبر خوبی داریم.
دکتر توماس استینمن، سخنگوی آکادمی چشم پزشکی آمریکا و استاد چشم پزشکی در دانشگاه کیس وسترن رزرو می گوید: فکر نمی کنم تماشای آنچه در مایکروفر در حال پختن یا گرم شدن است ضرری داشته باشد. تا به حال نه دیده ام و نه شنیده ام که کسی به خاطر نگاه کردن به درون مایکروفر دچار آسیب دیدگی چشم شود.
جان درینگبرگ مهندس برقی است که آزمون ایمنی لوازم خانگی را انجام می دهد، و می گوید تا به حال چنین چیزی ندیده. او می گوید: هیچکس تا به حال نتوانسته ثابت کند نگاه کردن به درون مایکروفر روشن می تواند به چشم آسیب برساند. درینگبرگ از سال 1970 به کار آزمایش مایکروفرها مشغول است و تا به حال چنین چیزی را ندیده، و یا حتی گزارشی از این دست دریافت نکرده.
اینکه ترس وجود دارد قابل درک است، درباره ماشینی صحبت می کنیم که با تابش تشعشع به غذا آن را گرم می کند.
و چشم ها – به همراه اندام تناسلی – از اعضایی هستند که به این نوع از تشعشع ها بیشترین حساسیت را دارند. دلیل اصلی این است که مایکروفر روی مولکول های آب موجود در غذا ها کار می کند و با به تحرک در آوردنشان گرما تولید می کنند. و چشمان مانند بالن های آبی هستند که می بینند، که به آسیب بسیار حساس هستند.
تابش تشعشع هایی مانند چیزی که در مایکروفر قرار دارد می توانند باعث تیرگی لنز چشم شوند، که با نام آب مروارید نیز شناخته می شود. اما مایکروفرها به گونه ای طراحی شده اند که این تشعشعات را داخل خود نگه دارند، پس در واقع خطری شما را تهدید نمی کند.
در این وسائل به خوبی مهر و موم شده، و تا زمانی که این در بسته نشده باشد مایکروفر به حرکت در نمی آید. همچنین شیشه ی روی در این وسائل به گونه ای طراحی شده که تشعشعات نتوانند ازآن عبور کنند. تا زمانی که در مایکروفر سالم بماند و مهر و موم باشد خطر خاصی وجود نخواهد داشت. پس با خیال راحت به غذای خود که در حال چرخیدن در مایکروفر است نگاه کنید، این کار کمک نمی کند غذا سریعتر پخته شود! اما ضرری هم ندارد.