09-12-2015، 15:31
انصافا اگه بیکارید پاشید برید تو جاده ها و محورهای برف گیر یخورده از نمکهاتونو بپاچید رو برف ، جاده ها بسته نشه.
. پشت هر آدم موفقی کلی ایرانی دارن غیبت میکنن.
. به نظرم پدر تموم مخترعین دنیا اونی بود که واسه اولین بار تصمیم گرفت سیب زمینی رو سرخ کنه.
. روزانه همراه با صرف وعده هاي غذايي تكرار جمله "فضوليش به من نيومده" يك زندگي شاد و بدون حاشيه براي خود و اطرافيانتان فراهم كنيد.
. اگه مخاطبای خاصتون رو از منطقه خودتون انتخاب کنید، نصف ترافیک همت کم میشه.
. دوران سربازی کلا خاطره اس من خودم بهترین خاطره ام از سربازی اینه که معاف شدم نرفتم.
. یک طبقه تو جهنم هست در عین حالی که همه خسته ان ولی خوابشون نمیبره.
. از وقتی بلیط هواپیما واسه مشهد شده 850 هزارتومن به این نتیجه رسیدم که پیاده روی برای سلامتی خیلی مفیده
. آدمای دو رو هر چند دقیقه یه بار خودشونُ این رو اون رو کنن که یه طرفشون نسوزه.
. میدونستید واترپلو برادر دو قلوی عدس پلو بوده که تو بیمارستان اشتباهاً به یه خانواده ورزشکار تحویل داده شده و توی اون خانواده بزرگ شده؟
. مهمترین کارکرد پیرزنا تو تلگرام و وایبر و واتزاپ اینه که پیامهای هشدارآمیز و شایعه هایی که براشون میاد رو برای عالم و آدم شِیر کنن.
. به گزارش پلیس راهور فتا تردد در اینستاگرام فقط با «زنجیرچرخ» امکان پذیر است.
. پشت هر آدم موفقی کلی ایرانی دارن غیبت میکنن.
. به نظرم پدر تموم مخترعین دنیا اونی بود که واسه اولین بار تصمیم گرفت سیب زمینی رو سرخ کنه.
. روزانه همراه با صرف وعده هاي غذايي تكرار جمله "فضوليش به من نيومده" يك زندگي شاد و بدون حاشيه براي خود و اطرافيانتان فراهم كنيد.
. اگه مخاطبای خاصتون رو از منطقه خودتون انتخاب کنید، نصف ترافیک همت کم میشه.
. دوران سربازی کلا خاطره اس من خودم بهترین خاطره ام از سربازی اینه که معاف شدم نرفتم.
. یک طبقه تو جهنم هست در عین حالی که همه خسته ان ولی خوابشون نمیبره.
. از وقتی بلیط هواپیما واسه مشهد شده 850 هزارتومن به این نتیجه رسیدم که پیاده روی برای سلامتی خیلی مفیده
. آدمای دو رو هر چند دقیقه یه بار خودشونُ این رو اون رو کنن که یه طرفشون نسوزه.
. میدونستید واترپلو برادر دو قلوی عدس پلو بوده که تو بیمارستان اشتباهاً به یه خانواده ورزشکار تحویل داده شده و توی اون خانواده بزرگ شده؟
. مهمترین کارکرد پیرزنا تو تلگرام و وایبر و واتزاپ اینه که پیامهای هشدارآمیز و شایعه هایی که براشون میاد رو برای عالم و آدم شِیر کنن.
. به گزارش پلیس راهور فتا تردد در اینستاگرام فقط با «زنجیرچرخ» امکان پذیر است.