17-08-2015، 14:24
(17-08-2015، 14:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.روز دخترو به طعنه تبریک میگی درسته؟روز کلفتاتون که تبریک نداره روز برده هاتون
(17-08-2015، 13:24)زینب طلا74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 11:47)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 19:11)زینب طلا74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایی که منو از بیضه چپ مرد کمتر بدونه لایق پرستش نیست. جون دوتا زن مسلمان=ارزش دو بیضه مرد به اصطلاح مسلمان
خدا بزرگترین تبعیض گذار است
خدا محتاج ستایش تو نیس.تو محتاجی که خدا رو ستایش کنی بدبخت
چون پسری اینو میگی
نه تو پسرا هم کسایی هستن که به دلایل خیلی زیادی نا شکری میکنن.خدا به شما دخترا یه قدرت خاصی داده اینو همه علما میگن اونم اینه که ببخشیدا
میتونین درد زایمانو تحمل کنید.هر قدرتی حتما نباید از زور و بازو باشه خدا این قدرتو به مردا نداده.در ضمن عشق و عاطفه ای که در وجود زن هست در مرد نیس
واسه همین شما دخترا از جنس بهشت پاک هستید مگه نشنیدید که خدا لبخند زد و زن آفریده شد؟تازه دیروز روز دختر بود من دوباره تبریک میگم
می خوام تا صدسال سیا نتونم دردو تحمل کنم.چرا من باید درد بکشم بعد بچه بشه واس باباش؟خر حمالیش مال منه؟(بهتره بدونی خیلیا سر همین زایمان مردن)