30-10-2015، 21:00
گله خانمها از خراب شدن لاك، لب پر شدن آن، یك گله تاریخی است كه استثنا هم ندارد. اولین دلیل این اتفاق ناخوشایند تعجیلی است كه ما هنگام لاك زدن داریم و از سوی دیگر اصول لاك زدن را درست از صفر تا صد رعایت نمیكنیم. لاك زدن حتی در خانه هم مناسكی دارد و باید حداقل 20 تا 30 دقیقه وقت به آن اختصاص بدهید تا به جای زیباتر كردن دستهای شما، منجر به شلخته به نظر رسیدن آن نشود.
وسایل لازم برای كیف لاك و ناخن شما:
- سر ناخنهایتان را سوهان بكشید. هنگام سوهان كشیدن به چند نكته دقت كنید: اول اینكه سوهان را در یك مسیر روی ناخن بكشید و حالت رفت و برگشتی نداشته باشد اما مهمترین نكته نوع سوهان است. سراغ سوهانهای فلزی نروید. نمونههای اسفنجی را بخرید. میزان سختی سوهان را هم متناسب با جنس ناخن خود انتخاب كنید.
- بعد از سوهان كشی لازم است كه دوباره ناخنهایتان را تمیز كنید. برای این كار میتوانید از یك حوله كمك بگیرید یا دوباره دستهایتان را بشویید و خشك كنید.
- قبل از لاك زدن باید یك لایه پوشش پایه (base coat) روی ناخن خود بزنید. این مرحله هم به دوام لاك كمك میكند و هم مانع رنگ گرفتن سطح ناخن میشود. صبر كنید تا پایهای كه به ناخن زدهاید، كاملا خشك شود.
- لاك مورد نظرتان را روی ناخن بزنید. سعی كنید به گونهای این كار را انجام بدهید كه نیاز به دوبار لاك زدن نباشد چون روی هم قرار گرفتن لایهها باعث خرابی لاك میشود.
- حداقل 5 تا 7 دقیقه صبر كنید تا لاك بهطور كامل خشك شود و بعد روی آن برق ناخن یا خشككننده بزنید. این لایه پایانی نقش مهمی در تثبیت كار دارد.
- بعد از پایان كار وخشك شدن كامل لاك، برای تقویت ناخن و پوست دور ناخن، از یك روغن طبیعی استفاده كنید. روغن زیتون و بادام انتخابهای خوبی هستند. سعی كنید این كار را به یكی از عادتهای خودتان تبدیل و حداقل هفتهای دوبار انجام دهید چون موجب تقویت ناخن و پوست حساس اطراف آن میشود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وسایل لازم برای كیف لاك و ناخن شما:
- بافر
- سوهان
- لاك پایه
- لاك به رنگهای دلخواهتان
- خشك كن لاك
- یك حوله كوچك
- روغن گیاهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- سر ناخنهایتان را سوهان بكشید. هنگام سوهان كشیدن به چند نكته دقت كنید: اول اینكه سوهان را در یك مسیر روی ناخن بكشید و حالت رفت و برگشتی نداشته باشد اما مهمترین نكته نوع سوهان است. سراغ سوهانهای فلزی نروید. نمونههای اسفنجی را بخرید. میزان سختی سوهان را هم متناسب با جنس ناخن خود انتخاب كنید.
- بعد از سوهان كشی لازم است كه دوباره ناخنهایتان را تمیز كنید. برای این كار میتوانید از یك حوله كمك بگیرید یا دوباره دستهایتان را بشویید و خشك كنید.
- قبل از لاك زدن باید یك لایه پوشش پایه (base coat) روی ناخن خود بزنید. این مرحله هم به دوام لاك كمك میكند و هم مانع رنگ گرفتن سطح ناخن میشود. صبر كنید تا پایهای كه به ناخن زدهاید، كاملا خشك شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- لاك مورد نظرتان را روی ناخن بزنید. سعی كنید به گونهای این كار را انجام بدهید كه نیاز به دوبار لاك زدن نباشد چون روی هم قرار گرفتن لایهها باعث خرابی لاك میشود.
- حداقل 5 تا 7 دقیقه صبر كنید تا لاك بهطور كامل خشك شود و بعد روی آن برق ناخن یا خشككننده بزنید. این لایه پایانی نقش مهمی در تثبیت كار دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- بعد از پایان كار وخشك شدن كامل لاك، برای تقویت ناخن و پوست دور ناخن، از یك روغن طبیعی استفاده كنید. روغن زیتون و بادام انتخابهای خوبی هستند. سعی كنید این كار را به یكی از عادتهای خودتان تبدیل و حداقل هفتهای دوبار انجام دهید چون موجب تقویت ناخن و پوست حساس اطراف آن میشود.