19-09-2015، 21:20
مواد لازم:
سینه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
پنیر گودا= سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط خلال شده= یک عدد
قرص عصاره مرغ و سبزیها= یک عدد
آبلیمو= دو قاشق غذاخوری
فویل= به میزان لازم
فلفل دلمهای خلال شده =یک عدد
روغن مایع= یک قاشق سوپخوری
جعفری= نصف پیمانه
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با نمک، فلفل، پیاز، فلفل دلمهای و آبلیمو به مدت دو ساعت درون یخچال مزهدار میکنیم و بعد مرغ را بین دو کیسه قرار داده و با بیفتککوب به آرامی میکوبیم، بعد درون سینه را باز کرده و جعفری ساطوریشده، پنیر گودا، عصاره مرغ و سبزیها را میپاشیم و سینه مرغ را لوله میکنیم. درون یک فویل روغن مایع میمالیم و مرغ را درون آن قرار میدهیم و سپس آن را با فویل، شکلات پیچ میکنیم و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون قابلمه آبجوش میاندازیم، آنگاه آن را با ترهفرنگی و سس تزئین میکنیم یا در صورت تمایل نانهای تست را قالب زده و روی آن سس گوجهفرنگی میمالیم و یک برش گرد از مرغ با پنیر روی آن قرار میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سینه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
پنیر گودا= سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط خلال شده= یک عدد
قرص عصاره مرغ و سبزیها= یک عدد
آبلیمو= دو قاشق غذاخوری
فویل= به میزان لازم
فلفل دلمهای خلال شده =یک عدد
روغن مایع= یک قاشق سوپخوری
جعفری= نصف پیمانه
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با نمک، فلفل، پیاز، فلفل دلمهای و آبلیمو به مدت دو ساعت درون یخچال مزهدار میکنیم و بعد مرغ را بین دو کیسه قرار داده و با بیفتککوب به آرامی میکوبیم، بعد درون سینه را باز کرده و جعفری ساطوریشده، پنیر گودا، عصاره مرغ و سبزیها را میپاشیم و سینه مرغ را لوله میکنیم. درون یک فویل روغن مایع میمالیم و مرغ را درون آن قرار میدهیم و سپس آن را با فویل، شکلات پیچ میکنیم و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون قابلمه آبجوش میاندازیم، آنگاه آن را با ترهفرنگی و سس تزئین میکنیم یا در صورت تمایل نانهای تست را قالب زده و روی آن سس گوجهفرنگی میمالیم و یک برش گرد از مرغ با پنیر روی آن قرار میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.