19-09-2015، 14:09
ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی عنوان کرد که رابطه خوبی با جان تری دارد و شایعات اخیر مبنی بر اختلاف این دو صحت ندارد.
به گزارش "ورزش سه"، جان تری فصل گذشته در تمام دقایق ممکن برای چلسی بازی کرد تا چلسی قهرمان لیگ برتر شود. با این حال، او در فصل جاری در دیدار مقابل منچسترسیتی در بین دو نیمه تعویض شد، مقابل وست بروم اخراج شد و دیدار تیمش در چمپیونزلیگ را از روی نیمکت تماشا کرد.جرارد، کاپیتان سابق لیورپول مدعی شده بود که بین تری و مورینیو اختلافاتی وجود دارد که آقای خاص، این موضوع را رد کرد.
او گفت:" فکر نمیکنم جان مستحق این باشد که کسی بگوید با من اختلاف دارد. من حتی درباره خودم صحبت نمیکنم، در این موضوع به خودم اهمیتی نمیدهم. ولی به نظرم یک بازیکن حرفه ای مثل او و با توجه به رفتاری که همیشه با باشگاه داشته، شایسته هیچگونه شک و شبهه نیست. رابطه جان با من از سال 2004 هیچ تغییری نکرده است. دقیقا و درست مثل رابطه ی ما در سال 2004.این من هستم که باید از بین گزینه ها انتخاب کنم، اینکه چه کسی بازی کند یا نه. برایم مهم نیست شما (رسانهها) در این رابطه چه میگوید.برایم عواقب اهمیتی ندارد."
او گفت:" فکر نمیکنم جان مستحق این باشد که کسی بگوید با من اختلاف دارد. من حتی درباره خودم صحبت نمیکنم، در این موضوع به خودم اهمیتی نمیدهم. ولی به نظرم یک بازیکن حرفه ای مثل او و با توجه به رفتاری که همیشه با باشگاه داشته، شایسته هیچگونه شک و شبهه نیست. رابطه جان با من از سال 2004 هیچ تغییری نکرده است. دقیقا و درست مثل رابطه ی ما در سال 2004.این من هستم که باید از بین گزینه ها انتخاب کنم، اینکه چه کسی بازی کند یا نه. برایم مهم نیست شما (رسانهها) در این رابطه چه میگوید.برایم عواقب اهمیتی ندارد."