17-09-2015، 23:04
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه صبحانهای دلچسب را آماده کردیم .این صبحانه که بسیار مقوی است دارای مواد مفیدی همچون تخم مرغ ، کشمش و … میباشد.
این صبحانه جایگزین مناسبی برای شیرینیها و دوناتها میباشد همچنین در وعده ناهار نیز میتوان به عنوان غذای کامل مصرف شود.
مواد لازم :
نصف فنجان کره ، نرم
یک فنجان کره بادام زمینی
یک و یک سوم فنجان شکر قهوهای
دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو عدد تخم مرغ
یک سوم فنجان آب
یک فنجان آرد همه منظوره
یک فنجان آرد گندم
دو فنجان آرد جو
نصف فنجان جوانه گندم
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری دارچین
دو قاشق چای خوری جوش شیرین
یک فنجان کشمش
طرز تهیه :
ابتدا فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و ظرف را چرب کرده و دو کاغذ روغنی روی سینی فر پهن میکنیم.
کره ، کره بادام زمینی ، شکر قهوهای و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با همزن برقی به هم میزنیم تا مانند خامه شود سپس تخم مرغ و آب را اضافه کرده و هم میزنیم.
در ظرفی دیگر ، آرد ، جو ، جوانه گندم ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را ترکیب کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا به هم بخورد حال محتویات دو ظرف را با هم مخلوط میکنیم سپس کشمش را اضافه میکنیم.
درون فر قرار میدهیم و به مدت 18 تا 20 دقیقه سپس از فر خارج کرده و 2 دقیقه اجازه میدهیم و سپس به قفسه های خنک انتقال میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این صبحانه جایگزین مناسبی برای شیرینیها و دوناتها میباشد همچنین در وعده ناهار نیز میتوان به عنوان غذای کامل مصرف شود.
مواد لازم :
نصف فنجان کره ، نرم
یک فنجان کره بادام زمینی
یک و یک سوم فنجان شکر قهوهای
دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو عدد تخم مرغ
یک سوم فنجان آب
یک فنجان آرد همه منظوره
یک فنجان آرد گندم
دو فنجان آرد جو
نصف فنجان جوانه گندم
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری دارچین
دو قاشق چای خوری جوش شیرین
یک فنجان کشمش
طرز تهیه :
ابتدا فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و ظرف را چرب کرده و دو کاغذ روغنی روی سینی فر پهن میکنیم.
کره ، کره بادام زمینی ، شکر قهوهای و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با همزن برقی به هم میزنیم تا مانند خامه شود سپس تخم مرغ و آب را اضافه کرده و هم میزنیم.
در ظرفی دیگر ، آرد ، جو ، جوانه گندم ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را ترکیب کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا به هم بخورد حال محتویات دو ظرف را با هم مخلوط میکنیم سپس کشمش را اضافه میکنیم.
درون فر قرار میدهیم و به مدت 18 تا 20 دقیقه سپس از فر خارج کرده و 2 دقیقه اجازه میدهیم و سپس به قفسه های خنک انتقال میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.