12-08-2015، 9:00
طرز تهیه باقلوای گوشت یک شام یا میان وعده لذیذ
مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :
آرد : سه پیمانه
شیر : یک پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
بکینگپودر : دو قاشق چایخوری پر
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 100 گرم
طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده میشود .
مواد لازم میان باقلوای گوشت :
گوشت چرخ کرده : 100 گرم
فلفل دلمه ای : نصف فنجان
ذرت : یک فنجان
پیاز :دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،
به طوری که دیوارههای ظرف با خمیر پوشیده شود.
مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخممرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده میشود .
مواد لازم میان باقلوای گوشت :
گوشت چرخ کرده : 100 گرم
فلفل دلمه ای : نصف فنجان
ذرت : یک فنجان
پیاز :دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،
به طوری که دیوارههای ظرف با خمیر پوشیده شود.
مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخممرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.