مواد لازم برای کیک اسفنجی (برای یه قالب با قطر 20 سانتی متر)
تخم مرغ کوچک 2 یا تخم مرغ بزرگ 1 عدد
شکر 65 گرم
آرد 40 گرم
کره ذوب شده 30 گرم
1/3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر خامه ایی 525 گرم
شکر 150 گرم
نشاسته 15 گرم
خامه 90 گرم
تخم مرغ 1 عدد (بزرگ)
طرز تهیه کیک اسفنجی
دور و کف قالب کمربندی فویل بپیچید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده ها رو با همزن بزنید وقتی داشت حجمش زیاد میشد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید مخلوط تا پف کنه. وقتی حجم سفیده زیاد شد.
زرده رو به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.بعد کره ی ذوب شده ( بذارید سرد بشه) رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنیدو با لیسک هم بزنید. آروم و دورانی.
مواد رو داخل قالب بریزید
و قالب رو داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 10 دقیقه بذارید تا بپزه.
بعد از پخت بذارید کیک کاملا سرد بشه.
طرز تهیه کرم پنیری:
نیمی از پنیر رو داخل کاسه ریخته همراه نشاسته ی پودر شده و با هم زن بزنید تا کمی صاف بشه و بعد مابقی پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید کمی که مخلوط یکدست شد شکر رو اضافه کنید و چند دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.
تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.
سپس خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یه مخلوط یکدست و سبکی رو داشته باشید
کرم پنیری رو روی کیک اسفنجی سرد بریزید و یه ظرف پیرکسی ،نشکنی رو پر از آب گرم کنید و قالب رو داخل آب گرم بذارید. پایین قالب تو آب باشه کافیه.
و ظرف و قالب رو داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 1 ساعت بذارید تا بپزه. بعد از پخت وقتی خنک شد به مدت حدود 4 ساعت تو یخچال بذارید . این چیز کیک از اون چیز کیک هاست که اگه برای مهمونی بخواید یکی دو روز روز قبلش میتونید درستش کنید.