28-07-2015، 15:36
![فیل اسپنسر : ما و پلیاستیشن، هر دو موفق هستیم! 1](http://www.dbazi.com/wp-content/uploads/2014/11/phil_spencer-620x330.jpg)
از نظر فیل اسپنسر ، رئیس اکسباکس، که هر دو کنسول نسل هشتمی سونی و مایکروسافت بسیار موفق هستند!
اکسباکس در ژاپن چندان موفق نیست…
به هر حال هر کدام از کنسولهای PS۴ و Xbox One مزایا و معایب خودشان را دارند، مثلا هیچ شکی در قدرت بالای CPUی اکسباکسوان نیست و سونی قطعا در این زمینه از مایکروسافت عقب مانده، همچنین قدرت گرافیکی PS۴ نیز نقطهی قوت سونی در این نسل شناخته شده است! سونی با نیتن دریک به عرضاندام دربرابر مسترچیف میپردازد و مسترچیف هم در حال همکاری با مارکوس فینکس برای یک نسل پر از هیجان است! به نظر من که ما طرفداران تنها باید لذتمان را ببریم و رقابت را به مدیران این دو کمپانی بسپاریم!
نقل قول: الان یکی از بهترین مقاطع زمانی برای صنعت کنسولها است!
-فیلاسپنسر، در گفتگو با Edge
«این رو قبلا هم چندبار گفتم [اشاره به جملهی بالا]، اما اگر ۴ سال پیش روی همین صندلی از من این سوال رو میپرسیدی، با خودم میگفتم که “آیا مردم واقعا به کنسولها احتیاج دارن؟”، “آیا نسل کنسولها آخرین نفسهاش رو نمیکشه؟”»
مشخص است که فیل در عین خرسندی از وضعیت فعلی، چند سال قبل از جایگاهشان چندان اطمینان نداشته است؛ هرچند در آن موقع برندهی بیچونوچرای صنعت بودند و در حال حاضر طبق گفتههای خودش در حال رقابت با سونی هستند:
نقل قول:این یک رقابت سالم برای ما، سونی، صنعت و طرفداران هستش! تا الان بیش از ۲۰ میلیون PS۴ به فروش رفته و ما هم چندین میلیون Xbox One رو تا به امروز فروختیم؛ خیلی بیشتر از 360هایی که در طول نسل قبلی به فروش رفت! عملکرد ما و سونی بسیار موفق و خوب هستش و به نظرم نینتندو هم برای آینده نقشههای خیلی هوشمندانهای در نظر داره؛ نمیدونم که NX چی هست، اما خیلی خوبه که تمام قطبهای این صنعت در حال برنامهریزی برای آینده هستن!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
ما هم مثل آقای اسپنسر به آیندهی نینتندو امیدوار هستیم؛ واقعا NX چه خواهد بود؟ آیا نینتندو بالاخره موفقیتهای پیشیناش را با این کنسول تکرار خواهد کرد؟ به نظر میرسد که فیل از وضعیت کلی بسیار خرسند است:
نقل قول:سونی در بازار اروپا بسیار موفقه! من تکتک قدمهای اونها رو بادقت بررسی میکنم! ما هم باید مثل اونا موفق باشیم! مثلا ما در بازار آمریکای لاتین یکهتاز هستیم و در آمریکای شمالی هم هر ماه قضیه فرق میکنه!
فیل اسپنسر ، رئیس Xbox، قبلا هم در مورد نقشههایش برای بازار اروپا صحبت کرده بود و نمایشگاه Gamescom 2015 را نقطهی عطفی در منحنی فروش و محبوبیت Xbox در اروپا عنوان کرده بود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.![فیل اسپنسر : ما و پلیاستیشن، هر دو موفق هستیم! 1](http://www.dbazi.com/wp-content/uploads/2015/04/XboxOne50kJapan-670x295-450x198.png)
اکسباکس در ژاپن چندان موفق نیست…
به هر حال هر کدام از کنسولهای PS۴ و Xbox One مزایا و معایب خودشان را دارند، مثلا هیچ شکی در قدرت بالای CPUی اکسباکسوان نیست و سونی قطعا در این زمینه از مایکروسافت عقب مانده، همچنین قدرت گرافیکی PS۴ نیز نقطهی قوت سونی در این نسل شناخته شده است! سونی با نیتن دریک به عرضاندام دربرابر مسترچیف میپردازد و مسترچیف هم در حال همکاری با مارکوس فینکس برای یک نسل پر از هیجان است! به نظر من که ما طرفداران تنها باید لذتمان را ببریم و رقابت را به مدیران این دو کمپانی بسپاریم!