امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 غذای قلب؛ از ماهی تا اسفناج

#1
بیماری های قلبی، عامل یک سوم مرگ و میرهای جهان است؛ این در حالی است که یکی از ساده ترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و سکته های قلبی، رعایت الگوی غذایی سالم و درست است. در ادامه، با 6 ماده غذایی مناسب برای پیشگیری از بیماری های قلبی آشنا خواهید شد.


1- ماهی

گوشت ماهی مخصوصا ماهی های چربی مانند سالمون، قزل آلا، ساردین و کیلکا، سرشار از امگا 3 است. میزان کلسترول موجود در ماهی بسیار کمتر از گوشت قرمز یا حتی مرغ است. از این رو، گنجاندن حداقل 800-600 گرم گوشت ماهی در برنامه غذایی هفتگی می تواند باعث پیشگیری از افزایش کلسترول و چربی بد خون شود و با بالا بردن چربی خوب خون و انعطاف پذیری عروق، خطر ابتلا به سکته ها و بیماری های قلبی را کاهش دهد.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6 غذای قلب؛ از ماهی تا اسفناج 1

2- لوبیا


لوبیا سیاه و قرمز حاوی مقادیر بالایی از ویتامین های گروه B، نیاسین، فولات، منیزیم، اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم و فیبرهای محلول هستند و می توانند با حفظ تعادل چربی خون در بدن، از قلب ما در برابر عوامل بیماری زا محافظت کنند. به همین دلیل به تمام افراغد و آنهایی که سابقه بیماری قلبی دارند، توصیه میشود که لوبیا قرمز و سیاه را حداقل هفته ای 2 بار در رژیم غذایی شان بگنجانند.

3- بادام


بین مغزهای مختلفف مغز بادام خام دارای بیشترین خاصیت برای حفظ سلامت قلب است. بیماران قلبی و افراد سالمی که می خواهند قلب سالمی داشته باشند می توانند روزی 8-5 عدد بادامخام مصرف کنند. این مغز حاوی اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین E، منیزیم، فیبر و چربی های غیراشباع تک زنجیره ای و چند زنجیره ای است و به همین دلیل هم می تواند با کنترل فشار و چربی خون، در بهبود عملکرد قلب تاثیرگذار باشد. یادتان باشد که گردو هم تمام خواص بادام را دارد و افزون بر آن، حاوی فولات نیز است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6 غذای قلب؛ از ماهی تا اسفناج 1

4- برنج قهوه ای

محققان آمریکایی بر این باورند که افراد مبتلا به بیماری های قلبی، آنهایی که عمل باز قلب انجام داده اند، کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری های قلبی دارند و بیمارانی که تجربه سکته قلبی را داشته اند، باید برنج قهوه ای و نان های سبوس دار را جایگزین برنج و نان سفید در رژیم غذایی روزانه خود کنند.

این غلات سبوس دار حاوی ویتامین های گروه B، فیبر، نیاسین و منیزیم هستند و می توانند باعث حفظ سلامت و بهبود عملکرد قلب شوند.

5- اسفناج


هر چند مصرف انواع میوه ها و سبزی های تازه به افراد مبتلا به بیماری های قلبی توصیه می شود اما محققان آمریکایی تاکید بیشتری بر مصرف حداقل 3 بار در هفته اسفناج برای افراد مبتلا به ناراحتی های قلبی دارند. اسفناج، جزو سبزی های برگ سبز تیره و حاوی مقادیر بالایی از لوتئین، ویتامین های گروه B، فولات، منیزیم، پتانسیم، کلسیم و فیبر است که همگی این ریزمغذی ها و آنتی اکسیدان ها، نقش اساسی در حفظ سلامت قلب و عروق بازی می کنند.

البته کلم و بروکلی هم جزو سبزی های برگ سبز تیره و حاوی ویتامین های E و C، فولادت، کلسیم، پتاسیم و فیبر است و مصرف حداقل هفته ای یک تا دو وعده از آن هم به تمام افراد، از جمله بیماران قلبی توصیه می شود.

6- پرتقال


مرکبات نارنجی و مخصوصا پرتقال حاوی بتا و آلفا کاروتن، لوتئین، ویتامین C، فلاونوئید، پتاسیم، فولات و فیبر فراوانی هستند. از این رو، محققان آمریکایی مصرف روزانه حداقل یک پرتقال یا نارنگی را در فصل خودشان به بیماران قلبی یا آنهایی که می خواهند قلب سالم تری داشته باشند، توصیه می کنند.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6 غذای قلب؛ از ماهی تا اسفناج 1

شش توصیه به بیماران قلبی


1- مصرف نمک را در رژیم غذایی تان به 1500 میلی گرم (1.5 گرم) در طول روز محدود کنید تا از خطر فشار خون و سکته دور بمانید.

2- برچسب های غذایی را بخوانید و محصولاتی را که دارای کمترین میزان سدیم هستند انتخاب کنید.

3- خوراکی ها، میوه ها و سبزی هایی با رنگ های مختلف مصرف کنید تا انواع آنتی اکسیدان ها به بدنتان برسند.

4- فیبر دریافتی تان را بالا ببرید و به حدود 35-25 گرم برسانید. انواع میوه ها، سبزی ها، صیفی ها و غلاتت سبوس دار، حاوی حجم بالایی از فیبر خوراکی هستند.

5- اگر به بیماری قلبی و تنگی نفس و سختی بلع مبتلا هستید، در مصرف مایعات احتیاط کنید و آنها را کم کم بنوشید.

6- اگر چاق هستید، وزن تان را زیر نظر متخصص تغذیه پایین بیاورید و سعی کنید نمایه توده بدنی تان بالای 22 نرود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چگونه تیغ ماهی گیر کرده در گلو را از بین ببریم؟
  اگر اشتباها غذای کپک زده بخوریم چی میشه ؟
  10 سوپر غذای ضد گرسنگی و اشتها
  غذای مناسب هر مزاج در فصل بهار
  چطور متوجه شویم که به ماهی آلرژی داریم ؟
  مضررات خوردن کپک و ضررهای خوردن قسمت سالم غذای کپک زده
  7 غذای سالم که از پرخوری جلوگیری می کنند
  مصرف سبزی اسفناج خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد؟
Big Grin تاثیر عصاره اسفناج بر قدرت عضلات!
Wink شیر مادر سالم‌ترین و مطمئن‌ترین غذای کودک تا ۲سالگی!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان