07-06-2015، 12:11
جوون ایران...اونم شیعه...ریشه داعشی؟؟؟؟
|
جوون ایران...اونم شیعه...ریشه داعشی؟؟؟؟ |
|||||||||||||||||
07-06-2015، 12:11
جوون ایران...اونم شیعه...ریشه داعشی؟؟؟؟
07-06-2015، 13:26
منظورتون اینه که شیش تیغ کنن؟
08-06-2015، 11:48
(07-06-2015، 13:26)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کنم گفتن ریش معمولی بذارن. حتی عزاداری امام حسین (ع) هم وقتی وهن شیعه باشه حرامه
به ما چه که یه عده دوست دارن ریش بزارن یه عده دوست ندارن
چطور اون قسمت از مساله رو نگاه نکینید که میگه محاسن زینت مردان است من به این قضیه ریش گذاشتن فقط به دید افراط و تفریط نگاه میکنم اونم نه برای همه و الا 30 سال پیش ملت سبیل میذاشتن بعثی ها هم سبیل میذاشتن حالا دلیلش میشه ترویج شمایل بعثی ها و عراقی ها ؟؟؟ به ما چه که یه عده دوست دارن ریش بزارن یه عده دوست ندارن چطور اون قسمت از مساله رو نگاه نکینید که میگه محاسن زینت مردان است من به این قضیه ریش گذاشتن فقط به دید افراط و تفریط نگاه میکنم اونم نه برای همه و الا 30 سال پیش ملت سبیل میذاشتن بعثی ها هم سبیل میذاشتن حالا دلیلش میشه ترویج شمایل بعثی ها و عراقی ها ؟؟؟
08-06-2015، 14:55
بابا شما دیگه خیلی بیکارین.چیکار به ریش مردم دارین آخـــه؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی مردم حق ندارن مدل ریششونو خودشون انتخاب کنن...
09-06-2015، 11:19
این ها مد میشه بعد تموم میشه
دهی 50 بابا های شما موی بلند و شلوار پاچ گشاد پا میکردن چطور؟
فكر كنم ميدونيد عمليات انتحاري داعش تو مشهد و قم خنثی شد جديدا بازرسي گذاشتن تو قم قبلا اين طور نبود
09-06-2015، 16:28
ایناهم مثل علامات و نمادهای شیطان پرستیه که مردم با بی خیالی از اونا استفاده میکنن
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|