22-11-2012، 12:11
مواد لازم :
مواد اصلی این آش بلغور و اسفناج و ماست میباشد در صورت عدم وجود اسفناج می توان از ترکیب تره -حعفری -گیشنیز استفاده کرد.
طرزتهیه :
بلغور را پخته و اسفناج را به ان اضافه می کنیم در صورت تمایل از آب گوشت یا عصاره گوشت می توان استفاده نمود ..پس از جا افتادن ماست را با چنگال می زنیم تا صاف و یک دست شود سپس آرام آرام به آش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا بجوش بیفتد پس از اضافه نمودن نمک و فلفل آش اماده سرو است که روی آن را پیاز داغ و نعناغ داغ و در صورت تمایل سیر سرخ شده می ریزیم