12-05-2014، 15:55
یک نفرمیخواهم....بزنددرگوشم.....بی هیچ دلیلی....فقط بشکند.....این بغض لعنتی را!!!
.
.
.
.
.
دختربچه:دوست دارم...
پسربچه:مث آدم بزرگا؟!
دختربچه:ن راستکی....
.
.
.
.
.
.
برای خودم مردی شده ام....بی صداگریه میکنم....درسکوتی سخت....ای دنیا مواظبم باش....قلبم هنوز....دخترتنه میتپد...
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
همه فک میکنن آنکس که زیباست مهربان است...دریا زیباست ولی سیلی به صخره ها میزند...
.
.
.
.
حرف های دلم را هیچ وقت کسی نفهمید،فقط روزی مورچه ها خواهند فهمید...روزی که در زیر خاک گلویم را به تاراج میکشند...
.
.
.
.
.
دنیای مجازی شلوغ ترین سرزمین تنهایی است،باهمه کس هستی با هیچ کس نیستی...
.
.
.
.
اگه کسی گریه میکنه به خاطراین نیس که ضعیفه...به خاطراینه که یه مدت طولانی قوی بوده...
.
.
.
.
مهلت بده میرم....فقط پایت را بردار تا غرورم راجمع کنم....
.
.
.
.
آقای شهردار!
بگوییدآنقدرعوض نکنند رنگ و روی این شهر لعنتی را!این پیاده رو ها،میدان ها،رنگ و روی دیوارها،خاطراتم!دارند از بین میروند...
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
آدمی را میدیدم با سایه اش درددل میکرد....چه زجری میکشد او وقتی هوا ابریست...
.
.
.
.
من اینجا!توآنجا!همه راس میگفتند من کجاااااااااااوتو کجا...
.
.
.
.
گاهی سکوت،ینی کلی حرف،آرام،بی صدا،بی چراغ....همیشه سکوت علامت رضانیس...
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
دستمال که هیچ...کل زندگیم زیر درخت آلبالو گم شده...
.
.
.
.
چن روزی میشود که دلم سکوت کرده....دیگر نای داد زدن ندارد...
.
.
.
گاهی یه جوری میشکننت....که وقتی تیکه هاتو بهم میچسبونی....یه آدم دیگه میشی...
.
.
.
.
وقتی حالت خوب نیس و داری قدم میزنی....رسیدن انصاف نیس...
[/img]
سلامتی اشکایی که یواشکی تو تنهاییت میریزی تا خدا ببینه و عشقتوازت نگیره...
.
.
.
.
امشب باز هم پسچی محله ی مانیامد...یابایدخانمان را عوض کنم یاپسچی را!تو که هرروز برایم نامه مینویسی نه...؟؟؟؟؟؟؟
[/img]
به سلامتی هر کس که درونش داره میسوزه ولی ترجیح میده لباشو بدوزه...
.
.
.
باشه من به تو نمیام....ولی تو به خودت بیاااااااااااااااااااااا........
.
.
.
.
.
دختربچه:دوست دارم...
پسربچه:مث آدم بزرگا؟!
دختربچه:ن راستکی....
.
.
.
.
.
.
برای خودم مردی شده ام....بی صداگریه میکنم....درسکوتی سخت....ای دنیا مواظبم باش....قلبم هنوز....دخترتنه میتپد...
[/img]
همه فک میکنن آنکس که زیباست مهربان است...دریا زیباست ولی سیلی به صخره ها میزند...
.
.
.
.
حرف های دلم را هیچ وقت کسی نفهمید،فقط روزی مورچه ها خواهند فهمید...روزی که در زیر خاک گلویم را به تاراج میکشند...
.
.
.
.
.
دنیای مجازی شلوغ ترین سرزمین تنهایی است،باهمه کس هستی با هیچ کس نیستی...
.
.
.
.
اگه کسی گریه میکنه به خاطراین نیس که ضعیفه...به خاطراینه که یه مدت طولانی قوی بوده...
.
.
.
.
مهلت بده میرم....فقط پایت را بردار تا غرورم راجمع کنم....
.
.
.
.
آقای شهردار!
بگوییدآنقدرعوض نکنند رنگ و روی این شهر لعنتی را!این پیاده رو ها،میدان ها،رنگ و روی دیوارها،خاطراتم!دارند از بین میروند...
[/img]
آدمی را میدیدم با سایه اش درددل میکرد....چه زجری میکشد او وقتی هوا ابریست...
.
.
.
.
من اینجا!توآنجا!همه راس میگفتند من کجاااااااااااوتو کجا...
.
.
.
.
گاهی سکوت،ینی کلی حرف،آرام،بی صدا،بی چراغ....همیشه سکوت علامت رضانیس...
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
دستمال که هیچ...کل زندگیم زیر درخت آلبالو گم شده...
.
.
.
.
چن روزی میشود که دلم سکوت کرده....دیگر نای داد زدن ندارد...
.
.
.
گاهی یه جوری میشکننت....که وقتی تیکه هاتو بهم میچسبونی....یه آدم دیگه میشی...
.
.
.
.
وقتی حالت خوب نیس و داری قدم میزنی....رسیدن انصاف نیس...
[/img]
سلامتی اشکایی که یواشکی تو تنهاییت میریزی تا خدا ببینه و عشقتوازت نگیره...
.
.
.
.
امشب باز هم پسچی محله ی مانیامد...یابایدخانمان را عوض کنم یاپسچی را!تو که هرروز برایم نامه مینویسی نه...؟؟؟؟؟؟؟
[/img]
به سلامتی هر کس که درونش داره میسوزه ولی ترجیح میده لباشو بدوزه...
.
.
.
باشه من به تو نمیام....ولی تو به خودت بیاااااااااااااااااااااا........