دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم: برای 4 عدد پیتزا
آرد
500 گرم
مایه خمیر
30 گرم
شیر ولرم
1/4 لیتر
تخم مرغ
1 عدد
نمک
1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی
1 کیلو گرم
سیر
3 حبه
پیاز
2 عدد
روغن زیتون
4 قاشق غذا خوری
زیتون سیاه
20 عدد
آویشن
1 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا
200 گرم
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد.
مواد لازم: برای 4 عدد پیتزا
آرد
500 گرم
مایه خمیر
30 گرم
شیر ولرم
1/4 لیتر
تخم مرغ
1 عدد
نمک
1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی
1 کیلو گرم
سیر
3 حبه
پیاز
2 عدد
روغن زیتون
4 قاشق غذا خوری
زیتون سیاه
20 عدد
آویشن
1 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا
200 گرم
طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.
یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.
نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد.