28-04-2015، 18:42
ارزش غذایی این دسر برای هر نفر به شرح زیر است:
342 کالری انرژی، 10 گرم چربی، 3 گرم چربی اشباع، 11 گرم پروتئین، 54 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر، 31 میلیگرم کلسترول، 2 میلیگرم آهن، 396 میلیگرم سدیم و 76 میلی گرم کلسیم دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1.فر را در دمای 350 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه پائین قرار دهید.
2.آرد و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
3.در یک کاسه 12 سفیده تخم مرغ را با یک همزن برقی، با سرعتِ پایین بزنید تا زمانیکه سفیدهها کف کند (2 دقیقه کافی است).
4.کرمِ تارتار را نیز اضافه کنید و این بار مخلوط را با همزن، با سرعتِ متوسط تا زیاد بزنید تا مخلوط کاملاً کف کرده و حالتی مخروطی و شکلپذیر پیدا کند.
5.به تدریج 1 پیمانه شکر را اضافه کنید، دوباره مخلوط را با همزن برقی بزنید. سفیدههای تخم مرغ را به ظرفی بزرگتر منتقل کنید.
6.⅓ آرد را رویِ سفیدهها الک کنید. با استفاده از یک کاردکِ پلاستیکی آرد را مخلوط کنید، آنها را از پایینِ ظرف به سمتِ بالا آورده و مخلوط کنید. سپس به ریختن و مخلوط نمودنِ بقیه آردها در داخلِ مخلوط ادامه دهید.
7.پوست رندهشده لیمو و قهوه را اضافه کنید.
8.مخلوط را به یک قالب 25 سانتیمتری منتقل کنید. یک کارد را داخلِ مخلوط تکان دهید تا حبابهای هوا از بین بروند. توجه داشته باشید که لزومی ندارد قالب را چرب کنید.
9.سپس قالب را داخلِ فر که از قبل گرم کردهاید بپزید تا طلائی شود و زمانیکه چاقو را در آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید (حدوداً 54 دقیقه). سپس تابه را واونه کنید تا کیک خنک شده و بیرون بیاید.
10.با چاقوی تیز کیک را از قسمت ارتفاع به سه قسمت تقسیم کرده و کناری بگذارید. به این ترتیب سه کیک با مقطع دایرهای با ارتفاع 2 تا 3 سانتیمتر دارید.
11.نصف توت فرنگی را به سه قسمت یا دو نیم تقسیم کنید. آنها را در کاسهای ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر رویشان بپاشید و زیر و رو کنید.
12.بقیه توتفرنگی ها را نیز خرد کرده و داخلِ ظرفی دیگر بریزید.
3.13 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده را داخلِ آنها ریخته و زیر و رو کنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس آنها را نیز کنار بگذارید.
14.برای درست کردن کرم قهوه؛ پنیر خامهای را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا صاف شود. سپس پودر قند، 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده و وانیل را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
15.پنیر خامهای را در کاسهای متوسط ریخته و خامه ترش را نیز به آن اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنید. کرم قهوه را در دمای اتاق نگه دارید.
16.در یک کاسه تمیز ½ پیمانه سفیده تخممرغ را به مدت 2 دقیقه بزنید تا حالتی کف آلود پیدا کند.
17.سپس سرعت همزن را زیاد کرده و 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز را نیز به آنها اضافه کنید.
18.مخلوط را آنقدر همبزنید تا سفیدهها حالتی قله مانند و شکلپذیر پیدا کنند. آن را کنار بگذارید.
19. 2 قاشق پودر قهوه آماده را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید.
20.⅓ از کیک بریده شده را زیر 1 لیوان بزرگ قرار دهید. سپس روی آن را با محلول قهوه به خوبی برس بکشید.
21.⅓ از کرم قهوه را روی آن بمالید و ½ از مخلوط سفیده تخم مرغ را روی آن قرار دهید.
22.⅓ از توت فرنگیهای خرد شده را روی آنها قرار داده و رویشان را با پودرِ کاکائو بپوشانید. یک لایه دیگر را به همین ترتیب تکرار کنید.
23.برای لایه نهایی آخرین لایه از لایه دوم را با مخلوط اسپرسو برس بکشید. بقیه توت فرنگیها و خامه اسپرسو و مایع باقیمانده را رویشان بریزید و با پودر کاکائو بپوشانید.
24.میتوانید این ترایفل را مستقیماً پس از آمادهسازی سرو کنید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید و تا 6 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
342 کالری انرژی، 10 گرم چربی، 3 گرم چربی اشباع، 11 گرم پروتئین، 54 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر، 31 میلیگرم کلسترول، 2 میلیگرم آهن، 396 میلیگرم سدیم و 76 میلی گرم کلسیم دارد.
مواد لازم:
- توت فرنگی: 1 کیلوگرم
- پنیر خامهای: 200 گرم
- خامه ترش: 1 پیمانه
- پودرقند: 1 پیمانه
- شکر دانه ریز: 1 پیمانه + 6 قاشق غذاخوری
- آرد کیک: 1 پیمانه
- پودر کاکائو تلخ: ⅓ پیمانه
- سفیده تخم مرغ: 12 عدد + ½پیمانه
- پوست رندهشده لیموترش: 2 قاشق غذاخوری
- پودر قهوه آماده: 4 قاشق غذاخوری
- قهوه آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- کرم تارتار: ½1 قاشق چایخوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
1.فر را در دمای 350 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه پائین قرار دهید.
2.آرد و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
3.در یک کاسه 12 سفیده تخم مرغ را با یک همزن برقی، با سرعتِ پایین بزنید تا زمانیکه سفیدهها کف کند (2 دقیقه کافی است).
4.کرمِ تارتار را نیز اضافه کنید و این بار مخلوط را با همزن، با سرعتِ متوسط تا زیاد بزنید تا مخلوط کاملاً کف کرده و حالتی مخروطی و شکلپذیر پیدا کند.
5.به تدریج 1 پیمانه شکر را اضافه کنید، دوباره مخلوط را با همزن برقی بزنید. سفیدههای تخم مرغ را به ظرفی بزرگتر منتقل کنید.
6.⅓ آرد را رویِ سفیدهها الک کنید. با استفاده از یک کاردکِ پلاستیکی آرد را مخلوط کنید، آنها را از پایینِ ظرف به سمتِ بالا آورده و مخلوط کنید. سپس به ریختن و مخلوط نمودنِ بقیه آردها در داخلِ مخلوط ادامه دهید.
7.پوست رندهشده لیمو و قهوه را اضافه کنید.
8.مخلوط را به یک قالب 25 سانتیمتری منتقل کنید. یک کارد را داخلِ مخلوط تکان دهید تا حبابهای هوا از بین بروند. توجه داشته باشید که لزومی ندارد قالب را چرب کنید.
9.سپس قالب را داخلِ فر که از قبل گرم کردهاید بپزید تا طلائی شود و زمانیکه چاقو را در آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید (حدوداً 54 دقیقه). سپس تابه را واونه کنید تا کیک خنک شده و بیرون بیاید.
10.با چاقوی تیز کیک را از قسمت ارتفاع به سه قسمت تقسیم کرده و کناری بگذارید. به این ترتیب سه کیک با مقطع دایرهای با ارتفاع 2 تا 3 سانتیمتر دارید.
11.نصف توت فرنگی را به سه قسمت یا دو نیم تقسیم کنید. آنها را در کاسهای ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر رویشان بپاشید و زیر و رو کنید.
12.بقیه توتفرنگی ها را نیز خرد کرده و داخلِ ظرفی دیگر بریزید.
3.13 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده را داخلِ آنها ریخته و زیر و رو کنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس آنها را نیز کنار بگذارید.
14.برای درست کردن کرم قهوه؛ پنیر خامهای را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا صاف شود. سپس پودر قند، 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده و وانیل را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
15.پنیر خامهای را در کاسهای متوسط ریخته و خامه ترش را نیز به آن اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنید. کرم قهوه را در دمای اتاق نگه دارید.
16.در یک کاسه تمیز ½ پیمانه سفیده تخممرغ را به مدت 2 دقیقه بزنید تا حالتی کف آلود پیدا کند.
17.سپس سرعت همزن را زیاد کرده و 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز را نیز به آنها اضافه کنید.
18.مخلوط را آنقدر همبزنید تا سفیدهها حالتی قله مانند و شکلپذیر پیدا کنند. آن را کنار بگذارید.
19. 2 قاشق پودر قهوه آماده را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید.
20.⅓ از کیک بریده شده را زیر 1 لیوان بزرگ قرار دهید. سپس روی آن را با محلول قهوه به خوبی برس بکشید.
21.⅓ از کرم قهوه را روی آن بمالید و ½ از مخلوط سفیده تخم مرغ را روی آن قرار دهید.
22.⅓ از توت فرنگیهای خرد شده را روی آنها قرار داده و رویشان را با پودرِ کاکائو بپوشانید. یک لایه دیگر را به همین ترتیب تکرار کنید.
23.برای لایه نهایی آخرین لایه از لایه دوم را با مخلوط اسپرسو برس بکشید. بقیه توت فرنگیها و خامه اسپرسو و مایع باقیمانده را رویشان بریزید و با پودر کاکائو بپوشانید.
24.میتوانید این ترایفل را مستقیماً پس از آمادهسازی سرو کنید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید و تا 6 ساعت در یخچال نگهداری کنید.