26-04-2015، 7:48
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1 عدد
پیاز
1 عدد
سير
1 حبه
جعفري خرد شده
1 پيمانه
دارچين
1 قطعه
برگ بو
2 الي 3 برگ
تخم گشنيز
1 قاشق چايخوري
هل
2 الي 3 عدد
زنجبيل
1 قطعه كوچك
نمك و زرد چوبه
به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي
1 قاشق غذا خوري
زبان را از ظرف خارج كنيد و پوست روي زبان را جدا كنيد من پوست روي زبان را زمانيكه ميخواستم در ديس بكشم جدا كردم تا سس را جداگانه روي آن بريزم ولي ميتوان زبان را بعد از جدا كردن پوست روي آن در سس انداخت تا مزه سس را به خود بگيرد و هنگام كشيدن در ديس زبان را برش داده با هويج و سيب زميني سرخ شده و گوجه فرنگي و ... تزيين كنيد .
مواد لازم :
زبان گوساله جوان 1 عدد
پیاز
1 عدد
سير
1 حبه
جعفري خرد شده
1 پيمانه
دارچين
1 قطعه
برگ بو
2 الي 3 برگ
تخم گشنيز
1 قاشق چايخوري
هل
2 الي 3 عدد
زنجبيل
1 قطعه كوچك
نمك و زرد چوبه
به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي
1 قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
براي تهيه خوراك زبان از زبان گوساله جوان و كم جرب استفاده كنيد . معمولاً در انتهاي زبان مقدار زيادي چربي وجود دارد كه گاهاً همراه زبان فروخته ميشود و بايستي آنرا جدا كنيد چون اين چربيها از نوع اشباع شده است و خوردن آن براي سلامتي خوب نيست .سطح زبان نيز داراي پرز هايي است كه بايد با برس تميز شسته شود .
براي تهيه خوراك زبان از زبان گوساله جوان و كم جرب استفاده كنيد . معمولاً در انتهاي زبان مقدار زيادي چربي وجود دارد كه گاهاً همراه زبان فروخته ميشود و بايستي آنرا جدا كنيد چون اين چربيها از نوع اشباع شده است و خوردن آن براي سلامتي خوب نيست .سطح زبان نيز داراي پرز هايي است كه بايد با برس تميز شسته شود .
بعد از اينكه چربي هاي اضافي زبان را گرفتيد آنرا شسته و با پياز خرد شده ،دارچين ، هل،تخم گشنيز، برگ بو، زنجبيل ، نمك و زردچوبه و اضافه كردن آب روي حرارت بگذاريد تا بپزد .
بعد از پخته شدن دارچين و زنجبيل و برگ بو را دور بيندازيد چون به اندازه كافي گوشت زبان را معطر كرده و نيازي نيست در غذا بماند رب گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را به زبان اضافه كنيد البته ميتوانيد با روغن تفت داده و به غذا اصافه كنيد ولي چون زبان به قدر كافي چرب است ،اگر جعفري سرخ نشود بهتر است . به اين ترتيب يك سس خوشمزه درست ميشود .