امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مورد انتظار ترین بازی های سال 2015 (2)

Batman Arkham Knight
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مورد انتظار ترین بازی های سال 2015 (2) 1
Batman Arkham Knight
شششش،  آرام ، آسوده، میخواهم با خودم باشم. می خواهم تنها باشم. چقدر تنهایی فکر کردن زیباست. انگار در آرامش تنهاییم تمام درهای آرزوهای شیرینم به رویم گشوده شده بود. وقتی تنهایی، باخودت روراست هستی. به خودت نمی توانی دروغ بگویی. وقتی مقابل آینه خودت را می بینی به تمام حماقت‌هایت می خندی. دیگر موهایت ژل زده‌ات، کراوات خوش رنگت، شلوار خوش سایزت، پیراهن جدیدت تو را گوg نمی زند. خودت می دانی چه کسی هستی. وقتی بدانی کسی نیستی تحملش برای خودت راحت تر است. کمی بغض می کنی. کمی از خودت، دنیای خودت از خدای خودت دلگیر می شوی اما… اما حداقل به خودت دروغ نمیگویی. میدانی کجا ایستاده ای. تنهایی لازم است. فکر کنی به تمام نداشته هایت. زندگیت را سبک سنگین کنی،  ببینی چه میخواهی. اصلا چیزی میخواهی. سهم تو چه بوده و قرار است چه باشد. از چه میترسی؟ بس است فرار از ترس هایت، با آنها رو به رو شو. بزار حال آنها از تو بترسند. در تنهاییت از ته دل بخند و نترس از اینکه کسی به تو بگوید دیوانه! دیوانه شدن در تنهایی هم زیباست. به هرکس دوست داری بیاندیش. هرکه را خواستی دوست بدار بدون آنکه بترسی به تو بگوید از من دور شو. در تنهایی رویا بساز، عشق بورز، فکر کن، آینده ترسیم کن. با خودت حرف بزن. دو دو تا چهارتا کن اما یک قولی بده، اگر در تنهاییت آرامش گرفتی، انسان خوبی بودی، در جمع مرد باش. دلی را نشکن. نگذار کسی در تنهاییش تو را بد تصور کند. انسانها تمام تصویرها را در تنهایی میسازند. بگذار دیگران هم خلوت کنند. در جمع هم نقاب نزن. در جمع هم زیاد حرف نزن بگذار دیگران هم بگویند. در جمع هم بلوف نزن بگذار دیگران با تو هم درد باشند، هم دردی انسانها را به حرف وا میدارد. خودت را بالا نگیر بگذار همگی روی یک سطح روی یک سفره بنشینیم و حرف بزنیم. در جمع با نقاب یک قهرمان دیگران را خرد نکن. نقابت را بردار، بدان هیچکس خوب نیست. هیچکس عادل نیست، مهربان نیست. ادای انسانهاd خوب را در نیاور فقط خودت باش. ذات انسانها خودش را نشان میدهد پس نیاز نیست پشت نقاب یک قهرمان خودت را قایم کنی بالاخره روزی خورشید خودش را از پشت ابرها نمایان میسازد. قولی بده. وقتی دستی را گرفتی او را نگه داری. قول بده اگر خودت بالا نرفتی کسی را پایین نکشی. قولی بده به گریه کسی نخندی، به درد کسی بی اعتنا نباشی. قول بده نمکت را روی میوه ات بپاشی و کاری با زخمهای دیگران نداشته باشی. قول بده با مردم خوب باشی. قهرمان بازی لازم نیست مردم به کمی لبخند،  به کمی هم دردی، به کمی کمک نیاز دارند. حرف های خوب بزن. امید تزریق کن،  در آغوش بگیر. وای از این معجزه. نقابت، عینکت،  هر چه داری بردار بگذار چشمهایت حرف بزنند. چشمها هیچوقت دروغ نمیگویند برای همین است با یک نگاه می شود عاشق شد. شششش، آرام،  دیگر بس است. وقتش رسیده تظاهر را کنار بگذاریم،  لمس کنیم، بو کنیم، دستی را به گرمی بفشاریم، قضاوت نکنیم و دیگر ادای کسی را درنیاوریم. بد بودن هم به جای خوب شیرین است اما به شرط آنکه خوبیهای ما تعبیر بدی پیدا نکنند…
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Batman Arkham Knight

عنوان: Batman: Arkham Knight
سازند: Rocksteady Studios
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
سبک: Action/Adventure/Third Person
پلتفرم: PS4/ Xbox One/ PC
انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴
قبل از هر چیز توضیحات مختصر سازمان ESRB را در مورد بازی بدانیم بد نیست، البته بیشتر ضمن اعلام گروه سنی بازی این توضیخات را بیان نمودند: “بازی Batman: Arkham Knight در سبک اکشن ماجراجویی میباشد که بازیبازان در نقش قهرمان بازی با نام Batman به مبارزه با خلافکاران و تبهکارانی که قصد آشوب و بی نظمی در شهر Gotham را دارند، می پردازند. شما در حین انجام این ماموریت ها و نبردها یا بررسی صحنه های جرم و نجات دادن گروگانها از دست خلافکاران با مکان ها و قسمت های مختلف شهر Gotham آشنا می شوید و به طور مداوم در شهر در حال جست و جو هستید. بازیبازان در مبارزه با دشمنان از مشت و لگد و وسایل مخصوص Batman میتوانند استفاده کنند. دشمنان گاهی وقتها از درد ضربات Batman از درد به گریه و ناله روی می آورند و بعضی از ضربات مخصوص و سهمگین که موجب ناکار شدن دشمنان می شود بصورت اسلوموشن با صدای بلند ضربات وارد شده نمایش داده می شود. در بعضی از مراحل Batman با ماشین هایی تانک مانند یا صلاح های گرم می تواند به دشمنان شلیک کند و از چرخ ماشین ها در بعضی مراحل می تواند در شکنجه دادن دشمنان استفاده کند و بعضی ضربات در حالت سینمایی نمایش داده می شود. در بعضی از صحنه های جرم مقدار بسیار زیادی از لکه های خون دیده می شود و در قسمتی از بازی صحنه ای را به تصویر می کشد که فردی در حال شکنجه بر روی میزی پر از خون میباشد. در بازی Batman می تواند به گروگان ها و افراد غیر مسلح نیز حمله کرده و آنها را از پای دربیاورد و کلمات رکیک و زننده در بعضی از مراحل استفاده شده است، بیشترین علت قرار گیری بازی در رده M قابلیت شلیک کردن به افراد غیرمسلح و گروگان ها میباشد “. یک مطلب جالب را سایت گیم آلمانی که دمویی از بازی را روی کارت گرافیک GTX 980 تجربه کرده بود در مورد بازی و بحث گرافیکی آن مطرح کرده است که خالی از لطف نیست آن را ببینیم: ” با توجه به سطح، نحوه برخورد قطرات باران تغییر می کند. برای مثال، بر روی بدن انسان، آب به نسبت کالبد Kevlar شماره ۸ (Mark 8)  آرام تر جاری می شود. آن ها می گویند که جاری شدن آب به سرعت حرکت شنل بتمن و موقعیت آن مربوط می شود.
انجین تخریب پذیری Real-time مانند بازی The Division هرچیزی که شما در این بازی تخریب می کنید، تخریب شده باقی می ماند (مانند دیوارها، چراغ های خیابان و پنجره)
در مورد Batmobile: اتاقک آن مانند یک جت جنگنده است؛ با توجه به اینکه شنل بتمن عریض است، اتاقک باید بزرگ باشد تا حالت آن واقع گرایانه شود.
صداها و افکت ها نیز فوق العاده هستند. وقتی به محیط بارانی باز می گردید، با توجه به سطحی که قطرات به آن ضربه وارد می کنند (ماسک و دست های بتمن، آجرها، سنگ ها، فلز و…) صدا متفاوت است.
محیط جدید گاتهام سنتی و اندکی مدرن است.
عنوان پیش رو تنها برای کنسولهای نسل بعد و پی سی منتشر خواهد شد تا عظمت گرافیکی آن در قاب آنریل انجین نسل هشتم خودنمایی بیشتری بکند. صداپیشه پیشین با آن صدای با عظمت و دلنشینش باز گشته است. دشمنی بزرگتر و بی کله تر برای بتمن قهرمان ما تدارک دیده شده است که نامی جز عنوان بازی را برای خود تدارک ندیده است و آن چیزی جز شوالیه آرکام نیست! اینبار قرار است بتمن ما را سوار اتومبیل مجهز و مدرنش بکند و در سرتا سر شهر سواری بدهد. قرار است در شهری که نقشه ای 5 برابر بزرگتر از نسخه آرکام سیتی را دارد قدم بگذاریم و در آن با شنلی که می تواند سرعت پرواز بتمن را کم و زیاد کند به پرواز دربیاییم. دیدار شخصیتهایی که تا بحال آنها را در هیچ نسخه ای مشاهده نکرده ایم نیز از سورپرایزهای راک استدی خواهد بود. اگر میشد به غیر از صبر کردن کاری دیگر درباره این بازی انجام دهم،  باز هم قطعا کاری انجام نمیدادم و تنها صبر میکردم!

The Division

The Division
روزی دلت برای تمام خوشی های زندگیت تنگ خواهد شد. خوردن یک فنجان قهوه داغ زیر سرمای زمستان کنار یک دوست زیبا و خوش صدا! طعم خوب قدم زدن زیر باران کنار بهترین همراه زندگیت. لذت از نگاه در نگاه کسی که تمام عمر دوستش داری. تفریح خندیدن مکرر و بند نیامدن آن در کنار بهترین دوستان زندگیت. دل شاد بودن از در کنار خانواده بودن. یادت میاید نوازش پدرانه پدرت را، بوسه مادرت را،  در آغوش گرفتن برادرت را و مهربانیهای خواهرت را. در چشم برهم زدنی می گذرد. تمام خوشی های زندگی بر چشم برهم زدنی می گذرد. یک اتفاق کافیست. همه چیز در سایه آرامش می گذرد و تو قدرشان را نمی دانی. لذت خوابیدن روی چمن های خنکی که شبنم رویشان دارند و تو زیر سایه درختی روی آن دراز کشیده ای و فکر می کنی به آرزوهای دوردست خویش. گرمای قلب مهربان همسری که بعد از روزمرگی طاقت فرسا و سختی کار میزبان تو خواهد بود. اما تنها یک حادثه، یک اتفاق، یک اشتباه همه چیز را برهم میریزد. همه چیز از دست می رود. اینبار باید با تمام خاطراتت زندگی کنی. شهر زیر و رو می شود. سرمای زمستان کابوس می شود. باران و بوی نم خیابانها آزار دهنده می شود. دیدن دوستان قدیمی که اینبار جبهه شان تغییر کرده موجب دل آزردگی می شود. تاریکی شب وقتی برای انتقام و پاتک می شود. آمدن باران دعای بند آمدنش را به دنبال دارد تا بتوانی به دل دشمن بزنی و به خاک و خون بکشانیشان. دیگر زمانی برای دوست داشتن نیست. بلبل ها آواز فرار سر میدهند و برف ها میبارند برای پوشاندن تمام خیانت ها و رذالتها. دیگر کودکان در خیابانها بازی نمیکنند. صدای جیغ شادی بچه ها را نمیشنوی. دیگر بوسه ای که طعم عشق بدهد را نخواهی چشید. دیگر برادری پشتت نیست. آسمان باران نمیبارد تنها اشک میریزد. چرا اینطور شد؟ چرا زمانه سر سازش ندارد؟ چرا خودمان به دست خودمان دنیا را مکان نا امنی می کنیم؟ وقتی همه چیزت را از دست بدهی،  وقتی چیزی برای از دست دادن نداشته باشی، وقتی قناری برایت نخواند،  باران برایت نبارد، کسی نباشد در آغوش بگیری، حرفی نباشد که به دل بنشیند،  کسی نباشد با او حرف بزنی، لبی نباشد که به خنده ببینی،  آن وقت قدر آرامشت، آسایشت را خواهی دانست. آن وقت خواهی فهمید این دنیا هیچوقت قرار نبوده مکان امن و آرامی برای بشر باشد. قرار است همه ما لحظه ای را شاد بگذرانیم تا بعد از آن برای تمام عمرمان زجر بکشیم. فکر نمیکنم دلیل تمام این ناملایمات خوردن یک سیب باشد،  فکر میکنم دلیلش خشک شدن درخت سیب باشد. هر چه که بوده تاوانش این همه ناملایمات و سختیها نباید باشد زیرا ما انسان ها بی گناهیم…

The Division
عنوان: THE DIVISION
سازنده: Ubisoft Massive/ Ubisoft Reflections / Ubisoft Red Storm
ناشر: Ubisoft
سبک: MMO/ TPS/ Action Role Playing
پلتفرم: PC/PS4/XONE
انتشار: 94
یوبی سافت تبحر خاصی در آی پی سازی و خلق عناوین جدید و قدرتمند دارد. نمایشگاه E3 بهترین مکان بود تا این شرکت خوش نام عنوانی را به نمایش بگذارد که دهان حضار باز بماند و محو زیباییها و لطافت این عنوان شوند. نیویورک زیبا با آن همه عظمت اسیر شیوع ویروس می شود و مردم شهر به جان هم می افتند و خلاصه شما در نقش یک منجی به همراه تیمتان در پی راهی برای نجات مردم هستید. ماجرا خیلی قهرمانانه به نظر میرسد اما هدف اصلی گرافیک و گیم پلی نابی است که قرار است به نمایش در بیاید. شاید بدون اغراق بتوانم بگویم تا به حال چنین محیط با جزئیاتی ندیده بودم. چنین جلوه برف و افکت دود و انفجاری را ندیده بودم. چنین طراحی زیبای البسه، سلاح و البته انیمیشنی را ندیده بودم. شاید بتوان به جرات گفت چنین نورپردازی شیکی جزو دسته بسیار انگشت شمار میباشد. تخریب پذیری بازی کاملا همسو با گیم پلی بازی و واقع گرایانه میباشد به طوری که واکنش دشمنان در تیر خوردنها کاملا طبیعی و همچنین نوع تخریب محیط بسته به انفجارها و گلوله خوردنها کاملا دینامیک و واقعی به نظر میرسد. بهترین طراحی از محیطی برفی که مشاهده نموده ام را در دموی این بازی مشاهده کردم. چند جمله جالب را از زبان تهیه کننده اجرایی بازی برایتان میگذارم: “هدف ما، انتشار بازی همه جانبه، و دارای جهانی پویا است. ما گروه ها و رفتارهای متفاوتی داریم. عملکرد آن ها در روز و شب متفاوت است. اگر هوا برفی باشد، بعضی از آنها در خانه می مانند و بیرون نمی آیند. ما امیدواریم، که واکنش متفاوتی از هوش مصنوعی، براساس این پارامترها ببینیم. موضوع تنها تغییر جلوه های بصری نیست، ما فقط چراغ ها را خاموش نمی کنیم. NPCها رفتار متفاوتی خواهند داشت، مانند شهروندان شب زنده دار. ” آزادی گیمر در چه حد است:” بخش بزرگی از بازی در خیایان جریان دارد، اما بله مبارزات در فضای بسته نیز وجود دارد. گیمپلی پشت بام ترکیبی از تمامی موارد است، و ما نمی خواستیم که بازی روند خطی داشته باشد. ما می خواستیم از ابتدا تمام نقشه باز باشد، و به تمامی مکان ها دسترسی داشته باشید. بازی از گشت و گذار، بررسی، و انجام کارهای دلخواه، تشکیل شده است. پس اگر بخواهید بر روی پشت بام بروید، ما جلوی شما را نمی گیریم. ” چه خبر از جزئیات:” ما مدیری برای توجه به جزئیات کوچک، که بازیکنان عادی به آن توجه نمی کنند، در اختیار داریم. این موضوع به بازی رنگ و بوی واقعی بودن، می دهد. شما می توانید سطل رنگی را ببینید، که با شلیک به آن، رنگ به همه جا پخش می شود. این عکس العمل سیستماتیک است. اگر به بازی نگاه کنید، متوجه خواهید شد، که پخش شدن رنگ هربار متفاوت خواهد بود. این ویژگی جزئی از فیزیک بازی است. می خواهم وقتی وارد فروشگاه می شوم، و به همه جا تیراندازی می کنم، پخش شدن رنگ را ببینم “به گفته سازندگان بازی به هیچ عنوان امکان ساخت بازی روی نسل هفتم نبوده است! سازندگان گفته اند تیمشان تنها زمانی که به متای 90 برسند راضی خواهند شد! کارگردان بازی گفته است شما در بازی نیویورکی واقعی را مشاهده خواهید و هزاران جمله حیرت آور دیگر. بازی مداوما تاخیر میخورد و بعید نیست حتی در سال 2016 عرضه شود. ولی فعلا سال 2015 را برای انتشار این عنوان در نظر گرفته اند.

Homfront The Revolution

Homfront The Revolution
امروز روز خداحافظی من است. روزی که برای آخرین بار دستهای همسر و دختر عزیزم را میفشارم و آنها را در آغوش میگیرم. بغض عجیبی در گلویم است. نمیتوانم لحظه ای نگاهم را از نگاهشان دور کنم. اما باید بروم. باید بروم زیرا کشورم اسیر ظلم شده است. کشورم زیر چکمه های نظامیان کره ای لگد مال شده است. همین دیشب صدای زجه مادری را در همسایگی میشنیدم که داشت خود را میزد. پسر کوچکش طعمه چند ترکش ناقابل خمپاره ای بود که تن نحیفش را پاره پاره کرده بود. چند روز پیش وقتی از دست کره ایها کتک میخوردم تمام صورتم خونین و زخمی بود و تنها صدای خنده های سرباز کره ای در گوشم میپیچید و چشمانم تنها سفیدی دندانهای او را میدید که از فرط خنده زیاد حتی میتوانستم تعداد دندانهایش را بشمارم. اشک های زمان جنگ همان عرق هاییست که قبل از جنگ ریخته نشده است. این جمله را شنیده بودم و در آن لحظات چندین و چندین باره از جلوی دیدگانم عبور میکرد! آب سرزمین خودمان را میخورند و برای خودمان جیره بندی میکنند. از مردان و جوانانمان بیگاری میکشند و به زنان و دخترانمان رحم نمیکنند. امروز وقتی در چشمان دخترکم نگاه میکردم واژه انقلاب در اندیشه ام نقش می بست. واژگان دنیای هستی تنها یک واژه نیستند. انقلاب معنای ژرفی دارد. انقلاب یعنی وقتی کشورت، دینت، اخلاقت، آزادیت را به دستان بیگانگان سپردی نباید انتظار این را داشته باشی تا مانند یک هم وطن حق تو را به تو بدهند،  نباید انتظار این را داشته باشی تا پرچمت را به اهتزاز درآورند، نباید بخواهی برایت آرامش به ارمغان بیاورند. این آخرین بار برای لمس کردن دستان پر مهر همسرم است. حس عجیبی دارم. اینگار فرشته مرگ همین الان به سراغم آمده است. نمیدانم مرگم شیرین است یا تلخ ولی مرگ با افتخار بهتر است از زندگی در ذلت! وقتی صدای یک مشت غریبه را میشنوی که برای کشورت خوابهایی دیده اند و مدام از آینده ای خوب که هیچ وقت نخواهد آمد صحبت میکنند مجبوری دیگر همسر و دخترت را نبینی و به سراغ مرگ بروی. امروز من هم جزو گروه آزادی خواه خواهم شد. امروز برای آزادی خواهم جنگید. آزادی زیباترین واژه ایست که انسان همیشه به دنبال آن بوده است و هیچوقت به آن نرسیده و نخواهد رسید،  اما شاید رفتن همیشه رسیدن نباشد ولی برای رسیدن باید رفت…
Homfront The Revolution
عنوان: HOMEFRONT THE REVOLUTION
سازنده: Crytek UK
ناشر: Crytek, Deep Silver
سبک: FPS
پلتفرم: Pc/Ps4/Xone
انتشار: آخر 94 یا 95

نسخه دوم عنوان HOMEFRONT هم در راه خواهد بود. ارتش کره شمالی خاک آمریکا را تصاحب کرده است و حال زمان آن رسیده تا مردم جمع شوند و گروه آزادی خواهان را تشکیل دهند و با مقاومت هر چه بیشتر به استقبال دشمن بروند و تمامی آنها را به کام مرگ بکشانند. آخرین استفاده از موتور قدرتمند کرای انجین که سازندگان اعلام داشته اند این نهایت قدرت استفاده از این موتور خواهد بود. محیط بازی بزرگترین نقشه ای را خواهد داشت که تا بحال کرایتک خلق کرده است. شما در بازی میتوانید در مقابل سلاح های قدرتمند ارتش کره دست به ساخت سلاح هایی بزنید که قطعات آن در نقاط مختلف محیط موجود است! لوکیشن بازی شهر فیلادلفیایی خواهد بود که اینبار به خاک و خون کشیده شده است. تمامی ظلمی را که آمریکا در سالهای گذشته به کره شمالی روا داشته است را می شود در چشمان سربازان تا دندان مسلح کره ای مشاهده کرد. راه خود را باید با تلفن همراه نزد خود بیابید و این خلاقیتی جالب در ضمن گیم پلی بازی خواهد بود. اما در کنار تمامی ناملایمات و تیره گیها طنز هم در بازی گنجانده شده است. به گفته سازندگان اعتماد می کنیم و به احترام بازی صبر می کنیم تا نهایت قدرت موتور کرای انجین را در این عنوان نسل هشتمی ببینیم.

همه چیز خوب بود به یکباره…
وقتی خورشید ما را تنها گذاشت و هوا رو به تاریکی و سرما رفت وجودم به شدت می لرزید. وقتی سردت شده است راهی برای گرم کردنت به سرعت پیدا می شود ولی وقتی از ترس می لرزی تنها راحت مقابله با ترس و حدود شجاعت است که می توانی ترس را شکست دهی. کنار آتش بودم ولی باز هم می ترسیدم. لرز من محدود به جسمم نبود فکرم از آینده و اتفاقاتی که قرار بود بیفتد باعث می شد بر خود بلرزم و این بدترین حالت لرزیدن بر خود است…
وقتی در جنگل عبور می کردم حتی از صدای خش خش برگ ها وحشت داشتم. بیگانگان با اسلحه به دنبال من در لابلای شاخه ها و درختان پیچیده در تاریکی و از طرفی زوزه گرگ هایی که دست جمعی خیال خوردن مرا در سر می پرواندند جفت به جفت من حرکت می کردند و من تنها صدای برخورد دندان های تیزشان و رد آب دهانشان که بر مسیر می افتاد را می دیدم و می شنیدم. گرسنه ام بود و سرمای هوا در جسمم پیچیده بود. زخم هایم خونریزی داشتند و دستانم و پاهایم از خستگی کوفته شده بودند. فقط می رفتم و می رفتم. تنها چیزی که بیادم می افتاد و لحظه ای امید را در وجودم زنده می کرد یک چیز بود این که این نیز بگذرد…
وقتی از درون غار عبور می کردم بوی نامطبوعی در فضا پیچیده بود. آب در غار پذیرای من بود و من هم با مشعلی که به همراه داشتم به استقبال مرگ می رفتم. می دانید ترس چیست؟ این است که نه می دانی به کجا می روی و نه می دانی که چه چیزی در انتظار توست و تو هیچ آمادگی برای برخورد و مقابله با آن اتفاق نداری و این بدترین تعبیر از ترس است. اما همیشه یک راه هست و آن نترسیدن است. وقتی بدانی بالاتر از سیاهی رنگی نیست دیگر نمی ترسی. به راه خود ادامه دادم. پاهایم از سرما ذوق ذوق میکرد و انگشتانم کز کز. به چشمانم قول یک خواب سیر را داده بودم که توان باز ماندن را داشتند! به جسمم قول یک تیمار خوب زیرا که بدون قطره ای خون در بدن حرکت میکردم زیرا تمام ان را در راه سپری شده جا گذاشته بودم…
جای پاهای یک خرس غول پیکر تمام رشته افکارم را پاره کرده بود. هیچ چیز دردناکتر از ضربه خوردن از یک خرس قطبی نیست! همین را کم داشتم. بدن نحیف مرا ضربات سهمگین یک خرس غول پیکر که شیر نر چند تنی را در هم میکوبد از کار بیاندازد و بعد طعمه پنجه های قدرتمند او شوم. خدای من آیا اینها تاوان کنجکاویهای من است؟ آیا قرار است روی تند و خشونت طبیعت خودش را به من نشان بدهد؟ همین است. قرار نیست همیشه گوشه اتاقی، روی یک صندلی متحرک کنار چند عدد هیزم و یک آتش گرم بنشینم و فنجان چای در دستم باشد و فکرم به روزهای خوب گرم شود اینبار قرار است طبیعت خشونت بار ساخته دست خداوند را مشاهده کنم و ماجرا برایم ادامه خواهد داشت…
عنوان: TOMB RAIDER
سازنده: CRYSTAL DYNAMICS
ناشر: SQUARE ENIX
سبک: ACTION/ADVENTURE/THIRD PERSON
پلتفرم: XONE/X360
انتشار: دی و بهمن94
نسخه جدیدی از بازی که در ابتدا کاملا انحصاری برای کنسول نشل هشتم مایکروسافت خواهد بود منتشر خواهد شد. سرما و یخبندان اینبار میزبان لارای ما خواهد بود. رئیس کریستال دینامیکس در مورد معماهای نسخه جدید گفته هایی را ایراد فرمودند : “معماها بخش مهمی از فرمول Tomb Raider را تشیکل می‌دهند به همین خاطر تمایل داریم مقبره های بیشتری در بازی داشته و پازل های بیشتری ترسیم کنیم. خواسته‌ی ما این است که بازیکنان را به چالش بکشانیم درعین حال نمی‌خواهیم میانگین افراد را [از نظر هوش تصویری فضایی] با بن‌بست مواجه کنیم. بنابرین یکی از کارهایی که داریم انجام می دهیم تا اینکه از این مقبره ها نتیجه بهتری برداشت کنیم، استفاده از چیزی است تحت عنوان معماهای تودرتو که عملا در Tomb Raider های قدیمی رایج بوده است.
منظور از آن جاهایی است که چند طرف به سمت اتاقی دارید یا باید چندکار انجام دهید تا معمای اصلی را حل کنید. این کار واقعا اجازه می‌دهد با المان های مختلف محیط بازی کنید عوض این که آنجا روبروی معما مانده و کله‌تان را بخارانید.”
مدیر بازی از آب و هوای موجود در بازی سخن به میان آورده است که قرار نیست تماما محیطها یخبندان و برفی باشد :” محیط مجزای دیگری هم به غیر از سیبری موجود است؛ آبادی‌هایی در میان صحرا از این قبیل هستند؛ بنابراین محیط‌ها تماماً برفی نخواهد بود. اطلاعات بیشتری در این رابطه نمی‌توانیم منتشر سازیم. فقط باید بگوییم آب، هوا و دما در بازی بسیار مهم هستند و ما را مطمئن می‌کنند که بازی‌ای یک شکل خلق نمی‌کنیم.”
خیلی انتظار برای این بازی مشکل است ولی واقعا و واقعا ارزش این انتظار طولانی را دارد زیرا قرار است بار دیگر در معماها و جستجوها و کاوشگریهای لارای محبوب دنیای بازیها غوطه ور شویم و این فرصت و غنیمت بزرگی خواهد بود.

در لابلای درختان بلند قامت، بین شاخه های تو در تو و مملو از برگ های رنگارنگ، بین توده عظیمی از ابرهای خوش فرم، نم شبنم روی برگ درختان، طراوت و عطر مست کننده گلهای خوش بو، آواز گوش نواز قناریها، یورتمه اسب ها، لانه پر مهر پرندگان، زیبایی مسحور کننده آهوها، بالهای جذاب طاووس، و خدا همین نزدیکی هاست…
انسان می آید، با کینه می آید، آتش خشم، شعله غرور و خشونت، قدرتنمایی عضله، زور بازو،نعره گلو،مشت سهمگین،خون سرازیر از بدن ها،آلات قتاله، نفرت از همدیگر، نعره بلند و فریاد از بی مهری، چنگ در چنگ،پنجه در پنجه، گرز بر سر،شمشیر بر کمر، آتش خشم، و ناگهان…
جنگ در میگیرد، مبارزه بین این سلیقه و آن سلیقه، بین خواسته این جماعت و آن جماعت، جنگل میسوزد، درختان میشکنند، شاخه ها خشک میشوند،برگ ها رنگ میبازند و حال زرد بازی میکنند، قناریها لال میشوند، پرندگان کوچ میکنند،آهوها میگریزند و طعمه پلنگ ها میشوند، برف آب میشود، از کوه سرازیر میشود و با بی شرمی راهش را به سوی دره ها کج میکند، سم اسب ها بر زمین کوفته میشوند و اینبار مبارزان از اسب ها کولی میگیرند و نه سواری! خشم جای عطوفت را میگیرد، آسمان میبارد، نه از روی شوق بلکه از روی نفرت، ترس،خشم، عقده، همیشه همینطور است وقت خشونت ندامت به بار مینشیند، وقت نفرت عقده به بار می آید، وقت بی مهری شعله انتقام سر میکشد، چه مبارزه خانمان سوزیست بین آتش و یخ، بین صاعقه و جوشش،بین اسلحه و گرز،شمشیر و چوب، مشت و زره، سیاهی و خون، این است آفریده شده از خون، عاقبتش ننگ است و ندامت، روزگار کامبت نشینان چیزی به جز مهره مجهولی چون X نخواهد بود زندگی بر پایه بزرگترین مبارزه بین بزرگترین مبارزان تاریخ در مورتال کامبت، هیچ چیز سر و سامان نخواهد گرفت تا وقتی انسان از عضله خویش به جای مغز خویش بهره ببرد و این پایان ماجرا خواهد بود…

عنوان: Mortal Kombat X
سازنده: Netherrealm Studios
ناشر: Warner Bros
سبک: Fighting
پلتفرم: Pc/Ps4/Ps3/Xone/X360
انتشار: 25 فروردین 1394
Mortal Kombat X دهمین نسخه از سری محبوب و پرسابقه MK میباشد و توسعه یافته توسط استدیو Netherrealm Studios است که در ۱۴ آوریل ۲۰۱۵ ( سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ ) برای کنسول های نسل هفتم و هشتم و PC منتشر می شود. داستان این نسخه دقیقا بعد از پایان نسخه ی قبلی آغاز شده و بعد از آن سیر داستانی بازی به ۲۵ سال بعد خواهد رفت. جایی که مبارزان به یاد ماندنی نسخه های قبلی این بار کمی مسن تر شده و قرار است با شخصیت های جدیدی مبارزه کنند. خوشبختانه سازندگان شخصیت های جدیدی زیادی نیز معرفی کرده اند که به آنها میپردازیم :FerraToor شخصیتی عجیب و غریبی که از یک مرد قوی هیکل و زن قد کوتاه تشکیل شده و فن های دو نفره ی بسیار جذاب و متفاوتی را روی دشمنانش اجرا میکند ، Kotal Kahn شخصیتی مرموز و پیچیده که از ایزد خون در تمدن آزتکها گرفته شده است.Cassie Cage که دختر جانی کیج و سونیا بلید به حساب می آید او شخصیتی کاملا فرز و سریع است و فنون این دو را با هم مخلوط میکند و بر روی دشمنانش اجرا میکند تا به حال او تنها شخصیتی است که در MK X از اسلحه نیز استفاده میکند ، D’Vorah هم همان شخصیتی است که حشرات و پرنده های خطرناک را کنترل میکند و با یک دستور لشگری از این حشرات را وارد مغز دشمنانش میکند تا استخوان بندی آن ها را از بین ببرد ، همچنین تا به حال اد بون خالق بازی شخصیت های پا به سن گذاشته و محبوبی مانند Riden خدای صاعقه و جرقه های الکتریکی ، Quan Chi  جادوگر شیطانی این فرانچایز و شخصیت های دیگری مانند Kitana،Kung Lao ،Goro ، ReptileوErmac را معرفی کرده است. بازی روی کنسول سونی با کیفیت 1080 پی اجرا خواهد شد و روی کنسول های نسل هفتم با کمی تاخیر منتشر خواهد شد. زمان زیادی برای تجربه این عنوان باقی نمانده پس با کمی تحمل میتوان از این بازی بزرگ نهایت استفاده و لذت را برد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ ، •ДmịrHoSsiŋ•
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چند عدد از عجیب ترین رمز ها در بازی های ویدئویی|WUNDER-GUG-GAMERS
  چند عدد از سخت ترین بازی های تاریخ که پلیر رو حرفه ای میکنند|WUNDER-GUG-GAMERS
  Infliction، ترسناک‌ترین بازی سال
  معرفی چند بازی برای کنسول های بازی برای گیمر هایی مثل خودم+عکس
  معرفی بهترین بازی های racing و ماشین بازی
  معرفی بهترین بازی های racing و ماشین بازی
  معرفی بازی های اندرویدی که قابلیت پشتیبانی از دسته بازی را دارند
  10 بازی که شما را به خاطر بازی کردن روی درجه سختی Easy آزار می دهند
  خطرناک‌ترین و مرگبار‌ترین بازی‌های آنلاین
  باحال ترین وال پیپر های بازی...همه ی این بازی ها توی جشنوارهgamescom هستن GA

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان