16-04-2015، 6:38
مواد لازم :
مواد لازم :
شوید خشك 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3 عدد
سیر 3 حبه
روغن و كره 100 گرم
باقلای مازندرانی( پلویی ) 500 گرم
آب 1 پیمانه پلوپز
نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا باقالی ها را از پوست جدا كرده و همراه سیر می كوبیم . بعد شوید خشك و نمك و زردچوبه به آن اضافه كرده و در کره کمی تفت می دهیم. سپس آب به آن افزوده و وقتی یك جوش زد ، تخم مرغ ها را در آن شكسته و می گذاریم تا كمی خودش را بگیرد و بپزد . وقتی آب غذا خشك شد و باقالی و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با كمی روغن مجدداً سرخ می كنیم. سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا كاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در كنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.
موفق باشید
منبع : تبیان