22-03-2015، 13:22
براي روي كاپ كيكها ميتوانيد از انواع كرمها يا خامه فرم گرفته استفاده كنيد. كاپ كيكي كه برايتان درنظر گرفتهايم بهخاطر وجود رنده پوست ليمو و آبليمو مزه بينظيري دارد، فقط فراموش نكنيد هنگامي كه ميخواهيد پوست ليمو را رنده كنيد، خيلي خوب آن را با آب و اسكاچ بشوييد تا موم يا پارافين روي سطح ليمو باقي نمانده باشد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسولهاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد.
2. در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخممرغها را يكييكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخممرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، بههمين صورت دومين تخممرغ و بعد سومين تخممرغ را اضافه كنيد.
3. وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخممرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد.
4. سهچهارم از كپسولهاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت 18 تا 20 دقيقه بپزيد.
5. كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيكها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
- آرد: يكونيم پيمانه
- كره ذوب شده: 115 گرم
- شكر: يك پيمانه
- تخممرغ بزرگ: سه عدد
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
- آبليموي تازه: 4 قاشق غذاخوري
- رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
- شير: نيم پيمانه
طرز تهیه:
1. فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسولهاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد.
2. در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخممرغها را يكييكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخممرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، بههمين صورت دومين تخممرغ و بعد سومين تخممرغ را اضافه كنيد.
3. وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخممرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد.
4. سهچهارم از كپسولهاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت 18 تا 20 دقيقه بپزيد.
5. كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيكها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد.