20-02-2015، 18:17
مسی در سال جدید میلادی به یکباره اوج گرفت و گلزنی های متوالی خود را شروع کرد. بی شک او نقش مهمی در کسب یازده برد پی در پی بارسا پس از شکست در مقابل سوسیداد ایفا کرده است.
مسی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" پس از شکست مقابل سوسیداد، یک تغییر محسوس در تیم ایجاد شد.تلاش و پشتکار بازیکنان و نیز انگیزه ها بالاتر رفت.حالا با انگیزه ای دو چندان وارد زمین می شویم و از همان ابتدا حریف را تحت فشار می گذاریم. بازیکنان باهم متحدتر شده اند و پس از شکست مقابل سوسیداد، تصمیم گرفتیم تا اوضاع را به نفع خودمان تغییر دهیم."
مسی در مورد شیوه کنونی بازی بارسا گفت:" در حال حاضر از دو شیوه متفاوت و بصورت همزمان در بازی ها استفاده می کنیم. با توجه به داشتن مهاجمان سرعتی، می توانیم به راحتی ضد حمله بزنیم و از فضاهای خالی حریفان استفاده ببریم و از سویی دیگر نیز همان شیوه همیشگی بارسلونا را در زمین به اجرا می گذاریم. حفط مالکیت توپ و زمین."
مسی در مورد شرایط بدنی خود گفت:" من 27 سال دارم. سابق بر این می توانستم داخل زمین هرکاری دلم بخواهد انجام دهم؛ بدون اینکه از لحاظ فیزیکی با مشکلی مواجه شوم اما حالا اوضاع تغییر کرده و بدنم دیگر مثل سابق جواب نمی دهد. حالا بیشتر استراحت می کنم و روی وضعیت غذایی خودم نیز کنترل بیشتری دارم ."