11-02-2015، 21:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-02-2015، 21:38، توسط ×LUC i FER×.)
همزمان با سالروز 22 بهمن بازاره بررسی پیشرفتهای ایران نسبت به قبل انقلاب داغ شده و حامیان نظام با دست گذاشتن روی این نکته سعی دارن تا نشون بدن که کشور بعد از تغییر رژیم بهمان کرده!
حال بیایید وضعیت کالا و تولیدات رو یه بررسی ای بکنیم
حال بیایید وضعیت کالا و تولیدات رو یه بررسی ای بکنیم
گرچه شاید امروز هیچ کشوری در دنیا وجود نداشته باشد که نیاز به واردات کالا از کشورهای دیگر نداشته باشد اما شرایط اقتصادی کشور واردات کالاها از خارج را تنها در صورت عدم امکان تولید و یا به صرفه نبودن تولید در داخل توجیه پذیر می کند
به گزارش پارسینه، وضعیت اقتصادی کشور به ویژه بعد از کاهش چشمگیر قیمت نفت و به تبع آن کاهش درآمدهای عمومی کشور بار دیگر ضرورت قطع وابستگی بودجه کشور به نفت را به اثبات می رساند.
در این میان لازم است نگاه ویژه ای به صادرات محصولات غیر نفتی و پیش از آن جلوگیری از واردات غیرضرور وجود داشته باشد و تمام همت سیاستگزاران و تولیدکنندگان داخلی مصروف تولید کالاهای مورد نیاز کشور در داخل شود.
بررسی آمار واردات سال 93 تاکنون نشان می دهد چين همچنان جایگاه اول را در میان واردکنندگان کالا به ایران دارد به نحوی که ارزش كل واردات از چين در سال 93، به 10 ميليارد و 282 ميليون و 746هزار و 704 دلار می رسد.
اگرچه شاید امروز هیچ کشوری در دنیا وجود نداشته باشد که نیاز به واردات کالا از کشورهای دیگر نداشته باشد اما شرایط اقتصادی کشور واردات کالاها از خارج را تنها در صورت عدم امکان تولید و یا به صرفه نبودن تولید در داخل توجیه پذیر می کند.
این در حالی است که نگاهی به برخی اقلام وارداتی به کشور نشان می دهد هنوز سیاست واردات و صادرات کالا نتوانسته انطباق دقیقی با سیاست های اقتصاد مقاومتی داشته باشد چرا که به عنوان مثال نه تولید خلال چوب کبريت و کلیپس مو تکنولوژی پیچیده ای دارد و نه تولیدکنندگان داخلی ناتوان از تولید کالاهایی مثل شيشه شربت و پاک کن هستند.
این نکته هم حائز اهمیت است در حالی که برخی کشاورزان در کشور ما به دلیل قیمت پایین ذرت آن را خوراک دام می کنند یا محصول آفتاب گردان آنها بیش از یک سال روی دستشان می ماند چینی ها رقم قابل توجهی ذرت و دانه آفتاب گردان به کشور وارد می کنند.