موضوعها: 15
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 5 ارسال
حالت من: هیچ کدام
متولد خرداد ۱۳۶۶ است. یک سالی میشود که با فیلم طلاق به سبک ایرونی فرید کلهر وارد سینما شده است. قبل از آن در کلاسهای بازیگری حمید سمندریان استارت ورود به بازیگری را زده و بعد از آن در فیلم سینمایی «هر چی خدا بخواد» خود را محک زده. آخرین کار سینماییاش هم «آزاد راه» عباس رافعی بوده که هنوز اکران نشده. « امروز برای تست گریم سریال جدید علیرضا امینی به نام «گیوتین» رفته بودم که قرار است از اول مهر پخش شود.» اینها را مو به مو توضیح میدهد و حواسش هست که چیزی از قلم نیفتد و آخر از همه هم تاکید میکند که الان هم دو تا قرار داد برای بازی دارد. چون با نقش اول وارد سینما شده این جو برایش به وجود آمده بود که حتما باید نقش اول را بازی کند اما وقتی با چند کارگردان خوب صحبت میکند ترجیح میدهد یکی دوتا سریال خوب تلویزیونی هم بازی کند.
آرام و شمرده صحبت میکند و هیچ عجله ای هم ندارد: «خیلی بلند پروازم. اصلا به هدفهای کوچک فکر نمیکنم. همیشه بزرگترین چیزها را خواستهام که اگر به کمترش هم رسیدم باز برای آدمهای دیگر دست نیافتنی باشد.»
حین مصاحبه آرام است و هیچ حالتی در چهرهاش مشخص نیست خودش اما نظر دیگری دارد: «یک دوره خیلی آرام بودم. اگر در یک جمع بودم ساکت مینشستم و اصلا معاشرت نمیکردم اما الان حدود دو سه سال است دقیقا بر عکس آن شدهام. هر جا که بروم همه از دستم فرار میکنند.» میخندد و میگوید: «کودک درونم تازه زنده شده.»