27-01-2015، 13:51
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب تازگی کارآفرین جاستین بیبر, اسکوتر بروان یک مصاحبه طولانی تقریبا 1 ساعته با دانشکده Greatness Podcast جایی ک او مربی چندین هنرمند مشهور از جمله بیبر است و در مورد یکی از هنرمندان او صحبت کردیم. اسکوتر: من با دوستام بیرون بودم و اومدم خونه و تو یوتیوب آنلاین شدم و ی بچه 12 ساله رو دیدم که داشت آهنگ بزرگداشت "آرتا فرانکلین رو میخوند و من پیش خودم فکر کردم بدک نیست و بعد دیدم ی ویدیو دیگه هم هست تقریبا 6 ویدیو بود. من روی یکی دیگه کیلیک کردم و بعد روی یکی دیگه و بعد روی آهنگ نی-یو کلیک کردم . فوق العاده بود اینطوری بود من خبر دار شدم.! من کل قرار های روز بعدم رو کنسل کردم و گفتم: من باید این بچه رو پیدا کنم.! ی جور دیوونه این بچه شده بودم. من ب مدرسه , خاله و مادرگ بزرگ جاستین هم زنگ زدم تا شماره پتی رو ب دست بیارم! خلاصه شماره پتی رو گیر آوردم و زنگ زدن وگفتم من اسکوتر بروان هستم و میخاهم شمارو ثروت مند کنم! در هر صورت راضیشون کردم ک بیان آتلانتا! خب ، من رفتم فرودگاه دنبال جاستین و یه مرسدس حاشیه دار همرام بود جاستین وقتی دیدش ، چشماش رو گرد کرد و گفت: عجب ماشینی.! من به "جاستین" گفتم میخوای جرمنی دیپری رو ملاقات کنی ؟و اونم گفت
"همون یارویی که تو آهنگ گریلز با نلی بود؟. ب استدیو رسیدیم و از ماشین پیاده شدیم ک تو راهمون ی رنجرور توقف کرد و آشر پیاده شد. و جاستین ی نگاه کلی ب آشر انداخت و پیش خودم گفتم جاستین حرف نزنی! ک جاستین فریاد زد اوه خدای من این آشره؟؟؟ اون انگار عقلشو از دست داده بود رفت طرف آشر و گفت ، من یکی از طرفدارای پر و پا قرصتم میتونم یکی از آهنگات رو برات بخونم ؟ آشر گفت بیرون سرده رفیق بریم تو استودیو برام بخون! وقتی ک وارد استودیو شدیم آشر رو صندلی نشست و گفت: خب مرد کوچولو برام بخون وقتی شروع ب خوندن کرد آشر حیرت زده بود و ب من گفت این دیگه چ بچه ایه؟! اون کلاس هفتم بود از اونجا بود ک کار ما شروع شد !
"همون یارویی که تو آهنگ گریلز با نلی بود؟. ب استدیو رسیدیم و از ماشین پیاده شدیم ک تو راهمون ی رنجرور توقف کرد و آشر پیاده شد. و جاستین ی نگاه کلی ب آشر انداخت و پیش خودم گفتم جاستین حرف نزنی! ک جاستین فریاد زد اوه خدای من این آشره؟؟؟ اون انگار عقلشو از دست داده بود رفت طرف آشر و گفت ، من یکی از طرفدارای پر و پا قرصتم میتونم یکی از آهنگات رو برات بخونم ؟ آشر گفت بیرون سرده رفیق بریم تو استودیو برام بخون! وقتی ک وارد استودیو شدیم آشر رو صندلی نشست و گفت: خب مرد کوچولو برام بخون وقتی شروع ب خوندن کرد آشر حیرت زده بود و ب من گفت این دیگه چ بچه ایه؟! اون کلاس هفتم بود از اونجا بود ک کار ما شروع شد !
بهترین و بزرگترین لحظاتی ک در کارآفرینی حرفه ای خود در سال 2012 و 2013 آوردید چیست؟
اسکوتر: وقتی ک جاستین بیبر برای اولین بار برای اجرا تو ی باغ روی صحنه Z100 بود و و در میان هنرمندان دیگر آنها فریاد میزدند جاستین! جاستین! واقعا حس خوبی داشت !