24-01-2015، 18:40
چند تا پست قبل (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا )طرز تهیه کیک کاکائویی رو گذاشتم و این دستور کرم شوکولاتیه روشه.یک بسته خامه 200 سی سی
یک بسته شوکولات 100 گرمی
در صورت نیاز پودر قند
خامه رو از حدود 2 ساعت قبل توی صافی با سوراخ های خیلی ریز بریزید و در یخچال قرار بدین تا آب اضافیش کامل گرفته بشه.شوکولات ها را رنده درشت زده یا با چاقو کاملا خرد کنید و خامه را روی بخار آب گرم کنید ،وقتی گرم شد شوکولات ها را به خامه اضافه کنید و از روی حرارت برش دارین و خوب مخلوطش کنید.(اگر خواستین که طعم شیرینیش زیاد باشه در این مرحله 2 قاشق پودر قند به خامه اضافه کنید).مواد را در فیریزر قرار دهید و در 4 نوبت بعد از یک ساعت با همزن برقی خوب به هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
روی کیک بعد از اینکه سرد شد شیره یا آب کمپوت بریزید .در صورت تمایل کیک را از وسط برش بزنید و یک لایه وسط کیک از خامه عمل آوری شده بریزید و روی کیک را بعد از اینکه با یک لایه کامل خامه پوشاندید با شوکولات سفید یا گردو و پودر نارگیل تزئین کنید.
# بعد از اینکه خامه یا هر نوع کرمی روی کیک کشیدید بهتره چند ساعت در یخچال بمونه
##از پودر کاکائو برای تیره تر شدن رنگ خامه می توانید استفاده کنید.
اینجا )طرز تهیه کیک کاکائویی رو گذاشتم و این دستور کرم شوکولاتیه روشه.یک بسته خامه 200 سی سی
یک بسته شوکولات 100 گرمی
در صورت نیاز پودر قند
خامه رو از حدود 2 ساعت قبل توی صافی با سوراخ های خیلی ریز بریزید و در یخچال قرار بدین تا آب اضافیش کامل گرفته بشه.شوکولات ها را رنده درشت زده یا با چاقو کاملا خرد کنید و خامه را روی بخار آب گرم کنید ،وقتی گرم شد شوکولات ها را به خامه اضافه کنید و از روی حرارت برش دارین و خوب مخلوطش کنید.(اگر خواستین که طعم شیرینیش زیاد باشه در این مرحله 2 قاشق پودر قند به خامه اضافه کنید).مواد را در فیریزر قرار دهید و در 4 نوبت بعد از یک ساعت با همزن برقی خوب به هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
روی کیک بعد از اینکه سرد شد شیره یا آب کمپوت بریزید .در صورت تمایل کیک را از وسط برش بزنید و یک لایه وسط کیک از خامه عمل آوری شده بریزید و روی کیک را بعد از اینکه با یک لایه کامل خامه پوشاندید با شوکولات سفید یا گردو و پودر نارگیل تزئین کنید.
# بعد از اینکه خامه یا هر نوع کرمی روی کیک کشیدید بهتره چند ساعت در یخچال بمونه
##از پودر کاکائو برای تیره تر شدن رنگ خامه می توانید استفاده کنید.