24-01-2015، 18:38
انبه کاملا رسیده 1 عدد متوسطنشاسته 5 قاشق
شیر 2 لیوان سرخالی
خامه 3 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
انواع دسر ها و کرم ها رو می تونید با انبه درست کنید و این پیشنهاد خیلی ساده است و با امکانات کم هم ساخته می شه.
نشاسته رو توی نصف لیوان شیر حل کنید.
انبه رو پوشت بکنید و تیکه کنید با بقیه شیر و خامه و شکر توی مخلوط کن یا با هر وسیله ای که در دسترس دارین که این مواد رو بتونید مخلوط کنید(البته نگذارید انبه ها خیلی ریز بشه جوری که دیده بشه توی مواد بهتره) حالا این ترکیب رو روی شغله قرار بدین وقتی جوش آومد کم کم نشاسته ای که توی شیر حل کرده بودین در مرحله اول بریزد توش و تند تند هم بزنید تا یک دست بشه وقتی که مواد غلیظ شد از روی حرارت برش دارین و همین جور که داغ هست در ظرف های کوچیک بریزید .
اگر برای افطار تهیه کردین گرم سرو کنید و اگر برای دسر در نظر دارین بگذارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه.
شیر 2 لیوان سرخالی
خامه 3 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
انواع دسر ها و کرم ها رو می تونید با انبه درست کنید و این پیشنهاد خیلی ساده است و با امکانات کم هم ساخته می شه.
نشاسته رو توی نصف لیوان شیر حل کنید.
انبه رو پوشت بکنید و تیکه کنید با بقیه شیر و خامه و شکر توی مخلوط کن یا با هر وسیله ای که در دسترس دارین که این مواد رو بتونید مخلوط کنید(البته نگذارید انبه ها خیلی ریز بشه جوری که دیده بشه توی مواد بهتره) حالا این ترکیب رو روی شغله قرار بدین وقتی جوش آومد کم کم نشاسته ای که توی شیر حل کرده بودین در مرحله اول بریزد توش و تند تند هم بزنید تا یک دست بشه وقتی که مواد غلیظ شد از روی حرارت برش دارین و همین جور که داغ هست در ظرف های کوچیک بریزید .
اگر برای افطار تهیه کردین گرم سرو کنید و اگر برای دسر در نظر دارین بگذارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه.