24-01-2015، 18:10
این مربا بیشتر برای تزئین استفاده می شه و من برای تزئین یخچال یه عروس خانوم درستش کردم.برای تزئین روی انواع شیرینی های مارمالادی و کیک یا سفره صبحانه هم می تونه استفاده بشه .
هویج ها رو با یه چاقوی خیلی تیز به صورت ورقه های نازک برش می زنید.اگر رنده یا دستگاه ورقه کن هم داشته باشین که دیگه راحت تره کل کار.فقط مهم یه اندازه بودن قطر برش هاست و نازک بودنش تا حدامکان
روی هویج ها نمک بپاشید تا جایی که همه سطحش رو نمک بگیره .چند ساعت بگذارید بمونه تا برش ها کاملا انعطاف پذیر بشن و وقتی تاش می کنید نشکنه.
بین 10 تا 30 دقیقه برش های هویج رو توی آب قرار بدین تا نمکش کاملا پاک بشه و طعم شوری نداشته باشه یا هم چند بار بشوریدش .
به این شکل بپیچیدش و با استفاده از یه نخ و سوزن که از قبل شستینش هر کدوم از گل ها رو که اماده کردین به نخ بکشید و کنار هم محکم کنید.
توی یه ظرف که می خواید مربا رو بپزید بند گلهای هویجی رو بگذارید و روش آب بریزید اونقدر که روی گل ها رو بپوشونه
همون مقدار که آب اضافه کردین شکر بریزید من برای این مقدار 1 لیوان سر خالی شکر ریختم و روی شعله گاز قرار بدین اصلا لازم نیست هم بزنید صبر کنید تا هویج ها نرم بشه و شیرش قوام بیاد.(اگر هویج ها کاملا نرم شد و شیره مربا غلیظ نشده بود نخ گل های هویجی رو از توی شیره در بیارید بگذارید جدا خودش قوام بیاد و در اخرین مرحله دوباره برش گردونید به شیره تا هویجا له نشن از پختن زیاد)در آخر هم نصف قاشق چای خوری وانیل شکری و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید بگذارید چند تا قل بزنه و زیرشو خاموش کنید.
یه دستمال یا دم کنی روی ظرف قرار بدین تا وقتی که کاملا خنک بشه و عرق نکنه و وقتی خنک شد به ارومی نخ رو بکشید و گلهای هویج همون جور ثابت شکل خودشونو حفظ می کنن و باز نمیشن .توی شیشه که کاملا خشک و بدون چربی هست بریزید .