24-01-2015، 18:15
سیب 2 عددتخم مرغ 3 عدد
آرد 8 قاشق غذا خوری سر پر
شکر 10 قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
کره 150 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
فر را که از قبل روشن کرده اید و گرم شده قالب را در فر قرار دهید بعد از چند دقیقه (25 دقیقه در فری که من کیک را پختم زمان برد)که کیک پف کرد یه سیخ چوبی را در قسمتی که سیب نداد فرو کرده اگر از مواد کیک به آن نچسبید آمادست .اگر رنگ روی کیک بخواین کمی طلائی تر بشه برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید .کیک را از فر در بیارید تا سرد شود وقتی کاملا سرد شد برش بزنید و از قالب خارج کنید.
آرد 8 قاشق غذا خوری سر پر
شکر 10 قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
کره 150 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
سیب ها رو پوست بکنید از وسط نصف کرده و برشهای نیم سانتی بزنید.با 2 قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق مربا خوری دارچین بگذارید بمونه تا مزه دار بشه
کره که از قبل به دمای محیط رسیده +شکر+دارچین+بکینگ پودر را خوب هم بزنید تا شکر آب شود . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید و در مرحله آخر شیر و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کیک یکدست شود .قالب مورد نظر را چرب کنید و کمی آرد کف قالب بپاشید تا کیک بعد از پخت راحت تر از قالب جدا شود.(من یه ظرف پیرکس مستطیل رو برای این کیک در نظر گرفتم)مواد کیک را در قالب بریزید و روی کیک را به شکلی که در تصویر می بینید سیب بچینید حتما بین سیب ها فاصله در نظر بگیرید که کیک بتواند پف کند.فر را که از قبل روشن کرده اید و گرم شده قالب را در فر قرار دهید بعد از چند دقیقه (25 دقیقه در فری که من کیک را پختم زمان برد)که کیک پف کرد یه سیخ چوبی را در قسمتی که سیب نداد فرو کرده اگر از مواد کیک به آن نچسبید آمادست .اگر رنگ روی کیک بخواین کمی طلائی تر بشه برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید .کیک را از فر در بیارید تا سرد شود وقتی کاملا سرد شد برش بزنید و از قالب خارج کنید.