امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیش غذاهای ایتالیایی

#1
این روزها کم کم " پیش غذا " یا به قول خارجی‌ها " استارتر " داره جای خودش رو در خانه‌های ایرانی هم باز می کنه.

سفره‌های ایرانی معمولا پیش غذاهای قدیمی و شناخته شده‌ای مثل "نان و پنیر و سبزی"٬ "میرزا قاسمی" یا "آش" دارد. تصمیم گرفتم چند پیش غذای متفاوت و فرنگی که آماده کردنش دردسر زیادی نداره رو بهتون معرفی کنم. امروز سراغ دو تا پیش غذای ایتالیایی رفتم.

بروسکتا ‌Bruschetta که خیلیها به فارسی بروشتا هم بهش میگن:

مواد اصلی این پیش غذای ساده ایتالیایی گوجه فرنگی٬ سیر و ریحان است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

البته نباید نان گریل شده٬ روغن زیتون و سرکه بالزامیک را فراموش کنین:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1
شما به راحتی می تونین از نان باگت استفاده کنید. نان باگت رو عرضی بریده و داخل فر یا دستگاه گریل قرار بدین.  پیشنهاد شخصی من اینه که قبل از این کار چند قطره روغن زیتون هم به نان‌ها بزنید که وقتی درحال گریل شدن هستند رنگ طلایی خوبی به خودشون بگیرند.

در همین زمان که نان‌ها درحال گریل شدن هستند گوجه فرنگی‌ها و سیر رو ریز کنید. وقتی گوجه و سیر ریز شد٬ مقداری ریحان رو هم ریز کنید و بعد همه مواد را به همراه روغن زیتون مخلوط کنید. وقتی احساس کردین که روغن زیتون به خورد گوجه‌ها رفت٬ مقداری سرکه بالزامیک اضافه کنید و هم بزنید.

در رسپی اصلی این غذا آمده که بهتره سیر رو روی نون‌ها بمالید و بعد گوجه و ریحان را بر روی نون ها بریزید اما تجربه به من ثابت کرده له کردن سیر و قاطی کردن آن با مواد مزه متفاوت‌تری را به  بروسکتا می دهد.

وقتی نان‌ها گریل شدند٬ از مواد آماده به اندازه‌ یک قاشق  روی نون‌ها بریزید.

سینی شما آماده پذیرایی است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1


کراستینی پنیر و انار:

این پیش غذا هم بسیار ساده و در عین حال هیجان انگیز و قشنگه! از اون  جهت میگم پیش غذای قشنگ که رنگ قرمز دانه‌های انار روی زمینه سفید پنیر و پسته‌های سبز واقعا استثنایی میشه.

مواد لازم برای درست کردن این کراستینی خیلی ساده است.

پنیر فتا٬ انار دانه شده٬ پسته خلال و نان باگت

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

نان‌های باگت رو حلقه‌ای قطعه قطعه کنید و روش رو کمی روغن زیتون بزنین و بگذارید تو فر داغ.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1

بعد از ۳ دقیقه٬ نان‌ها را دراورده و قطعه های پنیر فتا رو روش قرار بدید و برای حدود ۳ دقیقه دوباره آن را داخل فر قرار دهید. وقتی پنير کمی آب شد سینی را از فر دراورده و پسته و دانه هاي انار رو روي نان ها ميريزيم.

پیش غذای رنگی و خوشمزه شما آماده است. پیشنهاد میدم که این پیش غذا رو داغ سرو کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش غذاهای ایتالیایی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهای محلی گلستان؛ منویی پر از تنوع و خوشمزگی
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
  عکس هایی از گرانترین غذاهای سال 2016
  کاچیاتوره یا شکارچی ایتالیایی
  بخار پز سبزیجات,غذاهای گیاهی,سبزیجات
  بایدها و نبایدهایی درباره غذاهای سرخ کردنی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان